torstai 23. lokakuuta 2014

Puhelinpulmia


 
Tarkoituksena oli tänään kirjoittaa ihan eri asiasta, mutta sitten rakas puhelimeni päätti, ettei halua enää tehdä kanssani yhteistyötä. Kuvat jäivät siis puhelimeen, ja nyt alkaa pohdiskelu uudesta puhelimesta. Uutta en millään haluaisi ostaa, mutta olosuhteiden vallitessa mulla ei taida olla muuta vaihtoehtoa. Nyt listaan vähän eri puhelinmalleja ja samalla kysyn teiltä neuvoa, mikä kännykkä olisi mun kannattava ostaa?

Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 830


Mulla on koko elämäni ollut jokainen puhelimeni Nokia, mutta en mä silti välttämättä Lumiaa haluaisi :/ Noita hieman vanhempia malleja saa nykyään aika hyvään hintaan, ja Microsoftin kanssa tekemien kauppojen jälkeen Nokioiden hinnat ovat oikeasti romahtaneet.
Samsung Galaxy S4 4g+
Samsung Galaxy Grand 2


 Eniten mä olen katsellut tota S4 4g:tä, siinä vaikuttaa olevan hyvä akunkesto ja netti ja muutenkin hyvät ominaisuudet! Tosta Grandista en yhtään tiedä, kuulemma hyvä puhelin?


Samsung Galaxy S5 mini
LG G3 s

S5 mini on toinen, jota olen harkinnut vähän vakavammin, minisyydestään huolimatta suht iso ja muuten ominausuudet kohdillaan. LG on täysin vieras merkki, näyttää hienolta, mutta miten toimii käytännössä? 


Eli näitä asioita mä toivon ja en toivo puhelimelta:

+ hyvä akunkesto
+ hyvä kamera
+ suuri sisäinen muisti
+ ei liian iso
+ mieluiten muovia, alumiini tuntuu ikävältä...
+ hyvä netti
+ helppo käyttää
+ TOIMII
+ sovellukset ja helppo selailu plussaa, nykyisellä Lumiallani bloggaus lähes mahdotonta
+ hinta alle 400€ maksimissaan, alle 300€ toivottavaa

- iPhone
- järjetön koko
- järjetön hinta
- lagaa
- pieni muisti
- huono kamera


Any advice?

4 kommenttia:

 1. Lumia 1020, koska tosi hyvä kamera! Saat parempia kuvia blogiisi :3 ja muutenkin. Itse aion ostaa sen seuraavaksi kun tämä irtisanoo itsensä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis hyvälaatuinen kamera olisi todella toivottava juuri blogin puolesta, ettei aina järkkärin kanssa tarvitse alkaa säätämään, kun haluaa hyviä kuvia! Mutta muuten tosta Lumiasta en tiedä, ihan hyvä se on mutta itse en tosta käyttöjärjestelmästä tykkää... Kaikki puhelimet tuntuvat nykyään olevan ihan huonoja, pitää vain valita pienin monesta pahasta :P

   Poista
 2. LG! Paras noista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sun kommentti oli eksynyt roskapostiin! Kiitos kommentistasi, 820 tuli tosiaan ostettua! :)

   Poista