maanantai 13. lokakuuta 2014

Shopshopstockmannshop

Hullut päivät. En haluaisi olla massan mukana menijä, mutta nyt olen kuitenkin. Porukka menee sinne ostamaan "halpoja" meikkejä, merkkivaatteita, koruja, parfyymeja. Joku varaa matkan, joku hankkii täytettä kirjahyllyyn. Mutta meidän perheessä, ostetaan ruokaa.
Viime vuonna näytti tältä. Siis yhden ostoskerran tulos, huomatkaa Hullujen päivien kestävän viisi päivää :D Vakkarimme ovat aina Shezuanin härkä ja kana-caesar-salaatti, joskus ostetaan juustoja (niitä ainakin ahkerasti maistellaan!). Tuosta löytyy lisäksi vielä ruokaa muuhunkin lähtöön, paljon suklaata ja intialaisia herkkuja. Ja oli hyvää!!

 
Eilen kävin itsekseni pyörähtämässä, ostamassa vähän eväitä tälle päivälle, lähdetään siis Tallinnaan, samanlaiselle reissulle kuin tämä! Vähän härkää thaimaalaisittain ja kana-caesaria. Näillä pärjätään.

 
Ja eksyinhän mä sitten sinne One Wayn puolelle ja raahasin viisi paitaa mukaani sovituskoppiin. Nämä kaksi tulivat kanssani kotiin, ja varsinkin tuohon pitkähihaiseen olen todella rakastunut! Innostuin heti mätsäämään valkoista kynsilakkaa ja punaista huulipunaa paidan kanssa, joista jälkimmäinen oli tosin kuvia ottaessa jo kulunut pois :/ 


Vankila- vai kauppalook, mikä on tuomio? Mitä teidän Hullut päivät -perinteisiin kuuluu? 


Ja tosiaan tänään lähdetään pariksi yöksi Tallinnaan, että seuraavaksi tullaan takaisin loppuviikosta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti