keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tällaista tänään
Ihanaa aina välillä syödä kunnon mustaamakkaraa ♥

Aluksi sanon KIITOS paljon kommenteista, joita olette jaksaneet viime postaukseeni/postauksiini laittaa, oon saanut paljon ajateltavaa :) Lisää saa laittaa tulemaan! Eräs lukija toivoi asukuvia/postauksia, viime päivinä/viikkoina en ole flunssan/ihottuman/yleisen laiskuuden takia vain jaksanut pahemmin vaatetukseeni panostaa. Ja koska tuon pesuaineihottuman toteamisen seurauksena mun koko vaatekaappi päätyi pesuun, on valinnanvarakin ollut rajallista. Tänään päädyin tähän mun ihanaan luottomekkoon! Tää on niin rento, helppo, ja legginssien kanssa ehkä jopa farkkuja lämpimämpi vaihtoehto, joka toimii ympäri vuoden! 
 

Tänään oli ihme päivä. Jotenkin olen ollut ihmeen väsynyt lähes kahdentoista tunnin, tosin katkonaisista, yöunista huolimatta. Varakännykkäni hajosi eilen, joten nyt käytössä on äidin vanha puhelin, joka on rehellisesti sanottuna _ihan kamala_ (en älyä Demi, miten olet tämän saman kapulan kanssa selvinnyt ennen Samsunkisi hankkimista!). Ehdin kuitenkin nipin napin tehdä aamupalaeväsleivät ennen lähtöä. Olisin ehtinyt siihen metroonkin, ellei metroaseman portaissa olisi ollut sokeaa naista opaskoirineen viemässä portaikkoa koko leveydeltään. No hate. Onneksi viimeinen tunti sekä pianotuntini olivat peruttu, joten pääsin aikaisemmin kotiin! Käytiin äidin kanssa ruokaostoksilla, jonka jälkeen äiti yllätti mut tällä ihanalla tuliaisella töistä! Kiitos Roihuvuoren ammattikoulun porukat, tää on ihana! Reikä on masussa ja korvat eri sävyä, mutta kukapa meistä on täydellinen? Nimi vain puuttuu kaverilta, äiti yritti ehdottaa Simoa, ja sen jälkeen Loiria tai Kulkuria (eikä varmaan ollut mitään yhteyttä siihen, että vain hetkeä aikaisemmin radiosta oli tullut Elastisen versio Nauravasta kulkurista...:D). Nimiehdotuksia?Ruokaa laittelemaan, ja kirjaston kautta Alelle. Meinasi pyykkejä laittaessa ja ympäri kaupunkia hiivatinmoisten kantamusten kanssa ravatessa hermo mennä (eikä mun hymiövammainen tilapäispuhelimeni auttanut ollenkaan asiaa..), mutta onneksi kulta pelastaa aina päivän! Ilta on sitten mennyt enkun portfoliota viimeistellessä, jonka onneksi sain juuri valmiiksi! Nyt jos vielä nukkumaan ehtisi, niin olisi aika kiva :D Nyt tuli vähän tylsä kuulumispostaus, mutta kerran sitä nyt tämmöstäkin! Huomenna erittäin tärkeää keikka/musa-asiaa, joihin ehdottomasti tarvitsen teitä! Pysykää kuulolla! ;)

Pastellan ricotta-basilica-raviolia marcarpone-pastakastikkeella, salaattia ja raejuustoa :3


Vielä tuosta puhelimesta, tuo Lumia 830 on noussut erittäin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Löytyykö kokemuksia tuosta puhelimesta, on vielä aika uusi malli? 

2 kommenttia: