lauantai 30. toukokuuta 2015

Kesä kesä, kaikki kuulolla!

Kesäloma, se on nyt! Se tuntuu vaan niin oudolta, lukiossa kun ei ole suurta, pitkittynyttä valmistautumista lukuvuoden loppumiseen ja kesäloman alkuun, eikä säätkään ole vastanneet niitä kesäisimpiä, perinteisiä viimeisen viikon helteitä. Vaikea on käsittää, että kouluun palataan vasta elokuussa, eikä ole enää läksyjä tehtävänä eikä aikarajoja lähestymässä. Äiti lähtee huomenna mökille, ja koska mun kesätyöpaikka lähellä Alen kotia, majauduin mä kamoineni tänne nyt ainakin viikoksi!


Kesäloma tarkoittaa vapautta. Maanantaina mulla kylläkin alkaa ne työt päiväkodissa, mutta töissä on se hyvä puoli, että hommat loppuvat oikeasti siihen, kun vuoro loppuu, ja vapaa-aika on juurikin vapaa-aikaa. Vapaa-aika vihdoin tarkoittaa blogiaikaa, ja että saan pitkän hiljaisuuden jälkeen palata kunnolla kirjoittelemaan teille! 

Suuria suunnitelmia onkin luvassa. Sama vanha blogi pysyy. Postauksien suhteen mulla on jo monen monia suunnitelmia, postaussarjoja ja kauan luonnoksissa odotelleita, lähes valmiita tekstejä. Aikaa ollessa enemmän tulee tekstejäkin totta kai enemmän, ihanaa!

Suurimmat muutokset ovat kuitenkin ulkoisia. Sunnuntaiksi All You Need Is Imagination sulkee ovensa. Sunnuntain aikana teen jos jonkinlaisia muutoksia ja säädöksiä blogin ulkoasuun ja muihin sellaisiin, kirjoittelen postauksia luonnoksiin ja myös jotain muutakin. Maanantaina, 1.6.2015, blogi aukeaa uudelleen, osoitteessa pannariblogi.blogspot.com, nimellä Pancake Palace. Otin asioista selvää, ja ikävä kyllä tämä vanha osoite ei automaattisesti ohjaudu uuteen osoitteeseen, joten ottakaas kaikki pannariblogi.blogspot.com ylös muistiin! Maanantaina kirjoittelen sitten tuossa uudessa osoitteessa, ja kerron myös, mistä nimi Pancake Palace oikein tulee.

Nyt viikon lyhyiden yöunien jälkeen käperryn vihdoinkin nukkumaan tuon toisen höpön viereen, eikä tarvitse herättää! Hyvää yötä ystäväiseni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti