maanantai 1. kesäkuuta 2015

PANCAKE PALACEPancake Palace on täällä! Vielä saattaa ulkoasu hioutua hieman ynnä muuta ynnä muuta, mutta tässä tämä nyt on. Kiitos Kaislalle, joka antoi mun tämän kaiken toteuttaa koneellaan, koska omallani se olisi ollut täyttä tuskaa (ja joka alkoi piiiikkuisen hermostua, kun väsäsin banneria kolmatta tuntia kasaan)! Nyt muuten huomaa, kun ei ole pitkään aikaan erityisen ahkerasti kirjoittanut, että tuntuu vähän jäiseltä tää homma. Mutta no worries, kyllä tämä tästä alkaa taas sujua, kunhan vauhtiin päästään. Illalla saattaa tulla vielä uutta postausta, jos töiden ja kuoroharjoitusten jälkeen vielä jaksan, ja tulevina päivinä, viikkoina, kuukausina tulee niin Pariisi-postauksia kuin alkaa täysin uusi postaussarjakin! Niin ja kaikkea muuta kivaa lisäksi, totta kai.

Joku tässä kyseli multa, kun blogimuutosta suunnittelin, että miksi Pancake Palace? Mikä vika siinä mun vanhassa All you need is imaginationissa oli? Vastaus: se ei vain tuntunut omalta. Se kuulosti jotenkin tylsältä ja persoonattomalta. Kun joku kysyi mun blogin nimeä, kerroin sen vähän häpeissäni. "Joo mun blogilla on tällainen tylsä massanimi". En sano, että se olisi ollut huono, en itse vaan pitänyt siitä.

Ja niin, miksi sitten Pancake Palace? Joskus kun mietin potentiaalisia nimiehdokkaita, tuli mulle mieleen pancake. Kun olin pieni, mun serkku sanoi mua joskus Pannariksi, Sanna-pannari. En tietenkään tykännyt siitä yhtään, mutta jotenkin se on jäänyt mieleen. Pancake kuulosti jotenkin todella hyvältä, iskevältä ja mieleenpainuvalta. Enää piti keksiä joku, mihin se sopisi. Liian monia vaihtoehtoja pyöriteltyäni päädyin muotoon Pancake Palace (no kidding!). Koska sitähän tää on, mun palatsi. Mä kirjoitan täällä mun omasta elämästä ja omista asioista. Tämä on mun näköinen, ja voin tehdä tästä just sellaisen, mitä mä itse haluan. Mä hallitsen täällä.

Toivotan teille kaikille nyt ihanaa kesää, ja toivottavasti pääsemme viettämään ihania lukuhetkiä yhdessä!

Pancake Palace on nyt myös Facebookissa! Käykääpäs heittämässä tykkäys, tulen sinne päivittelemään paljon lisämatskua, jakamaan postauksia ynnä muuta sellaista! Lisään Facebook-linkin myöhemmin myös tuohon sivupalkkiin, kuten myös Bloglovinin ja uuden blogisivuston, Blogipolun linkit, teknisten ongelmien vuoksi se ei vielä ole onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti