maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kurkistus Narniaan #4 : Juhannuksen #OOTD


Juhannus tuli ja juhannus meni. Oli hauskaa ja saippuakuplia. Oli lämmin ja oli kylmä. Oli mekkofiilis. Näistä mun postauksista voisi päätellä, että mulla on aika usein mekkofiilis. Tällä kertaa mun valinta oli mun kuoromekko: yksinkertainen, tyylikäs, lämmin ja vilpoinen. Ystävälläni Essillä on samanlainen. Kirkkokeikoilla (ja keikolla ylipäätäänkin) vitsaillaan, miten mekkomme on erittäin antoisa etupuolelta. Mut ei sillä mitään väliä, mukava mekkonen on! Ja ihana oli juhannusaaton auringonpaisteessa kuvailla, mistään huonoista säistä tietoakaan!

Mekko H&M // Neule Prisma // Takki H&M // Kengät Converse


Ja nyt lupaan, että tämä oli viimeinen juhannuspostaus tälle vuodelle! Ja viimeinen mekkopostaus vähään aikaan, neljä mekkoa neljään viikkoon on kieltämättä aika kiitettävä määrä. Ehkä. Katsotaan. Kyllä mulla noita vielä tuolta löytyy! Ja käykääpäs kuulkaas kurkkaamassa tuo edellinen postaus ja heittäkää hauskoja kommenttejanne muiden (=mun) luettavaksi, innolla odotan, mitä keksitte ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia :-)♥ Ja ihana tuo mekko, oon ettinyt itelle jotain just tuon tyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Toi on ihan H&M:stä ostettu tosiaan, enää tuskin on :/

      Poista