maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kurkistus Narniaan #1 : Kukkamekkoja ja kirsikkapuita

Muistatteko, kun puhuin joululomalla toteuttavani maailman suurimman asupostauksen, jossa esittelisin kaikki omistamani vaatteet? Jep, kuulostaa aika isolta hommalta. Myöhemmin totesin, että tollaisen postauksen toteuttaminen olisi äärimmäisen työlästä, eikä kukaan sellaista jaksaisi lukea. Joten plan b: ihan yksinkertaiset asupostaukset. Pienellä twistillä.

Asetan itselleni haasteen, postaussarjan nimittäin. Joka viikko julkaisen asupostauksen jostain uudesta (siis aikaisemmin blogisarjassa näkymättömästä) asusta. Tavoitteena on saada näin julkaistua jokainen vaatekappaleeni täällä blogissa. Kuulostaako jännältä? Sitä se varmasti onkin!


Aloittakaamme siis tästä. Olimme tosiaan Kaislan kanssa äitienpäivänä Roihuvuoren japanilaisessa puutarhassa kuvailemassa kirsikankukkien keskellä. Asu oli siihen sopiva, kukkasia ja vaaleanpunaista. Ehkä joku vaaleanpunainen röyhelömekko olisi sopinut miljööseen paremmin, mutta mulla ei ikävä kyllä ole sellaista (vielä, köhköh!).

 

Mekko H&M // Neule äidin vanha // Sukkikset kaapin pohjalta // Kengät Anttila // Takki Stockmann


Voi, kun tuolta kirsikankukkien keskeltä saimme aivan ihania kuvia (kiitos Kaislalle, joka siellä kameran takana jaksoi olla vaikka mä en millään saanut poseerauksistani tarpeeksi), niin vaaleanpunaista ja keväistä ja tyttömäistä <3 Joku teräväpäinen saattoikin huomata, että tuolla kuvauskerralla saimme tosiaan bannerikuvankin otettua! Kaisla ei oikein ymmärtänyt, miksi halusin että oksat menisivät mun naaman edestä, ettei mua näkyisi ollenkaan, mutta mun mielestä toi on supercool kuva, lukuunottamatta talven jäljiltä vähän kuollutta ruohoa ja epämääräisiä taustalla olevia olioita joita myös ihmisiksi kutsutaan. Ei sillä että niissä nyt mitään vikaakaan olisi!


Ja tuo mekko, joka periaatteessahan nyt tämän koko postauksen pointti oli. Sen mä olen ostanut itselleni seiskaluokan keväällä, eli neljä vuotta sitten! Ja neljä vuotta vaatteesta on tässä iässä paaaaljon. Ja pakko se nyt on vaan sanoa, että tykkään tosta ihan kamalasti, vaikka se aika niukka onkin. Nyt tuo vakkarimekkonen on tosin saanut aika kovan kilpailijan, mutta siitä sitten lisää ensi viikolla ;)


Mikä on teidän vanhin vielä käytössä oleva vaatekappale? Entä mitäs ootte mieltä tällaisesta postaussarjasta tavallisten asupostausten sijaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti