perjantai 26. kesäkuuta 2015

Perjantai-illan ostokset

Tänään oli mun viimeinen työpäivä, ja vieläpä aika mukava sellainen! Kuukauden työurakka päättyi tunnin päiväuniin lasten keskellä, yhteen poikaan, joka sanoi että tulee ikävä ja ehkä nähdään vielä jos tuut käymään, ja toiseen poikaan joka lähti seuraamaan mua kun lähdin kotiin, kunnes aita tuli vastaan! Vihdoin koittavan loman kunniaksi mä päätin ex tempore lähteä illalla käymään Itiksessä vähän tuhlaamassa palkkaani, vaikka sen vasta ensi viikolla saankin! Okei, oikeasti olen pitkään kaivannut rannekelloa, ja nyt kun vihdoin olen taas innostunut lukemisesta ja saan vihdoin lähipäivinä mun monta kuukautta kesken olleen Insurgentin luettua, pitihän sitä lisää käydä hakemassa.


Jonkin aikaa sitten me oltiin kavereiden kesken shoppailemassa, ja silloin Denise osti itselleen Ur&Pennistä valkoisen rannekellon, ja yhtäkkiä mäkin halusin oman kelloni. Alunperin halusin ehdottomasti ruusukultaisen, mutta myöhemmin aloin kuitenkin kallistua valkoiseen rannekelloon, sen raikkauden ja täydellisen yhteensopivuuden jokaiseen asuun vuoksi. Tänään kuitenkin, kun lähdin Itikseen tavoitteenani palata kotiin rannekellon kanssa, totesin, ettei mun budjettiin sopivia, tyylikkäitä valkoisia rannekelloja löytyisi mistään, ja aloin jälleen harkita ruusukultaista. Myös hopea vaihtoehtona kävi mielessä, toisin sanoen halusin vain löytää hienon ja halvan kellon. 


Kellon metsästys alkoi vaikuttaa toivottomalta, ja sen lomassa toteutin mun toista tavoitetta, kirjahyllyni täyttämistä siis! Mua harmittaa ihan kauheasti, ettei Itiksessä ole enää antikvariaattia, se oli varmaan mun lempiliike koko kauppakeskuksessa. Varteenotettavia kirjakauppoja Itiksessä on siis enää vain Suomalainen ja Akateeminen kirjakauppa, eikä Suomalaisesta englanninkielisiä kirjoja kovastikaan löytynyt, ainakaan niitä, mitä mä etsin (englanninkielisiä koska ylppäripanostus). Akateemisesta onneksi löytyi etsimäni: Agatha Christietä ja John Greeniä englanniksi! Tuon Idän pikajunan arvoituksen olen muutama vuosi sitten lukenut suomeksi, ja on ehdottomasti yksi parhaista lukemistani Christien kirjoista. Greeniltä oon lukenut vasta yhden kirjan (haluutteko arvata, minkä?) ja senkin suomeksi, mutta Kaisla on tätä kehunut niin paljon, että monen kirjan välillä pohdiskeltuani päädyin Let It Snow'hun, jota on kirjoittanut Greenin lisäksi myös kaksi muuta kirjailijaa, Maureen Johnson ja Lauren Myracle. Stockalta sai onneksi vielä 20% alennuksen näistä kirjoista! (voi vitsi muuten kun nämä mun höpötykset vain venyvät ja venyvät..!)


Ostin ne kirjat ja palasin takaisin metrolle päin kaikkein mahdollisten koru- ja kellokauppojen kautta. Lopulta jämähdin Ur&Penniin, jossa onkin melko kattava kellovalikoima. Lopulta päädyin yksinkertaiseen, ruusukultaiseen rannekelloon. Samaan hintaan sain myös paketin, jossa mukana tuli kelloon sopiva rannekoru, joten totta kai sen otin myös! Kotimatka vähän hidastui, kun nainen oli Itäkeskuksen kohdalla jäänyt metron alle, ilmeisesti hän ei kuitenkaan onneksi ollut loukkaantunut pahastikaan! Metroliikenne kuitenkin seisoi, ja lopulta menin bussilla kotiin. Äsken katsoin vielä Poirotin, ja nyt on varmaan hyvä hetki mennä nukkumaan kaiken tän tarinoinnin jälkeen, haha! Hyvää viikonloppua kaikille, ja hyvää lomaa mulle! <3

p.s. muistakaa käydä kommentoimassa juhannusvitsipostaukseen hauskoja letkautuksianne, kommentoijille luvassa jotain hauskaa ;) ja pahoitteluni kuvien kamalasta laadusta, illalla olohuoneen valossa ja hurjat muokkaukset päälle... :'D



4 kommenttia:

  1. Tosi ihana kello - kelpais! :D
    Tykkään muuten sun bannerista tosi paljon, se on ihanan erilainen ♥

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Niin mäkin tykkään - molemmista :D <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ei onneksi maksanut edes paljoa, kolmellakympillä sai kellon ja korun! <3

      Poista