maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kurkistus Narniaan #2 : Pitsiä ja raitaa


Vaatekaapin läpikahlaus jatkuu mekkopuolella! Reilu viikko sitten käväistiin yhdissä valmistujaisissa (onnea vielä Cesca!), ja totta kai käytin tilanteen hyväksi ja kaivoin kaapista ihanan juhlamekkoni, jota olen saanut vain kaksi kertaa aikaisemmin käyttää siskoni häissä ja ysin päättäreissä. Ehkä olin piirun verran juhlavampi kuin muut (lukuunottamatta mun ihania, aivan liian isoja ja valuvia sukkahousuja), mutta kun kerran sai olla prinsessa, niin mähän olin! Kuvista ei nyt ihan parasta selkoa mekosta saa, mutta menkööt nyt tällä kertaa ;)


Juhlien jälkeen kävin vaihtamassa vaatteet, kun lähdettiin käymään Itiksessä. Päälle osui mun Tallinnasta ostamani unelmamekko, jota olin monta päivää käyttänyt putkeen ihan vaan koska voin. Siitä on todellakin tullut mun rakkausmekko, ja odotan että säät taas lämpenevät sen verran, että sitä pääsee taas käyttämään vaikka töissä!

Ensimmäinen asu: Mekko ja kengät Halonen

Toinen asu: Mekko Bershka // Neule H&M //Kengät Converse (laivalta) // Kassi SIBIS


Kumpi asu on enemmän teidän mieleen? Miltä nämä asupostaukset ovat tähän mennessä teistä vaikuttaneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti