tiistai 9. kesäkuuta 2015

Jos metsään haluat mennä nyt

Mun mielestä yksi kesän parhaita puolia on metsä. Juurien ja oksien seassa kiertelyssä, maisemien ihailussa ja kesäisen luonnon sniffailussa on vaan jotain erityistä. Siinä, että saa tuntea epätasaisen maan jalkojen alla, vähän ninjailla puronuomien yli. Siinä, että katsoo ympärilleen ja toivoo, että silmillä voisi ottaa kuvia, vaikka toisaalta siinä hetkessä on niin helppo olla ilman mitään nykyaikaisia vempaimia. Linnun laulu, oravat puussa ja muuta sellaista perusshittiä. Kyllä te kaikki suomalaiset tiedätte, mitä mä tarkoitan. Metsää.


Sunnuntaina me käytiin iskän ja hänen vaimonsa kanssa vähän metsässä käppäilemässä. Kissa kulki valjaissa (ja aika paljon myös sylissä, kun menosuunnasta ei aina päästy yksimielisyyteen), kun kuljettiin koskenviertä tai poimuilevia metsäpolkuja. Tota pikkukisua (jonka muuten saatatte muistaa täältä!) on niin ihana pitää sylissä, kun pitää päästä nopeasti eteenpäin ettei eksytä matkasta! Niin, ja onhan tuo aika kuvauksellinen höpönassu :3 Onneksi vain oli kamera mukana!Millainen merkitys tällaisilla luontoretkillä on teidän kesään?

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään kesäisin käydä hiippailemassa puistoissa ja metsissä -tosin olen saanut aivan jäätävän punkkikammon päälle eikä tee yhtään mieli metsään, koska siellä voi olla punkkeja. Metsät on kyllä ihanan rentouttavia ja rauhoittavia paikkoja käydä kävelemässä sekä chillailemassa. Ihana tuo sun isän Scottish Fold -kisu. Meidän kissaa ei voisi viedä metsään valjaissa, sillä se villiintyisi täysin -kerran on kokeiltu ja kissan perässä sai kiivetä koivun latvaan.

  Tosi kivanoloinen blogi sulla! :)

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muakin aina, jos oon esim lyhyissä shortseissa metsässä, niin koko ajan tuntuu, että on joku eläin jalassa :D mut onneks niitä punkkejakaan ei joka paikassa ole! :) ja ketkukissaa on ihan pienestä pitäen totutettu ulos, niin varmasti se vaikuttaa asiaan :D kiitos tosi paljon! <3

   Poista