lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannusta, ihmiset!


Jos  joku ei vielä huomannut, niin eilenhän vietettiin koko kansan suosikkijuhlaa, juhannusaatto siis! Meillä ei mitään kumoisia juhannusperinteitä ole, liekö oon kokkoakaan paria kertaa enempää nähnyt. Mökille piti mennä, sitten se peruuntui huonojen sääennusteiden vuoksi. Sääennusteet parani, ja lähteä piti uudestaan. No lopulta ei me kuitenkaan mihkään lähdetty, ja säätkin olivat ihan mukavat jopa täällä Helsingissä! Juhannusaatto meni  siis samalla lailla kuin toissavuonna, ja lähdettiin Kaislan kanssa kiertelemään Marjaniemeä juhannustaikojen perässä. Tavoitteena oli siis löytäää kukkasia tyynyn alle, ei vielä lähtiessä tiedetty, tullaanko keräämään seitsemää vai yhdeksää eri lajia. Makkaraa vatsantäytteeksi (okei kokeilin tuohon jotain miljoonaa sanavaihtoehtoa ja kaikki kuulostaa yhtä pöhköltä, höh!), kamera ja saippuakuplapullo matkaan ja menoks!


Pysähdyttiin heti Kaislan talon viereen leikkimään milläpä muullakaan kuin saippuakuplilla ja kameralla. Urheilukuvaus päällä otettiin ainakin 300 kuvaa tuolla yhdellä kadunpätkällä, joista vain muutama kelpuutettiin. Nähtiin sorsiakin samalla! Oli ihan liian hauskaa yrittää saada kameralla hienoja kuvia saippuakuplista ja vielä oikeaan aikaan!


Siitä jatkettiin kävelyä ympäri Marjaniemeä. Keräiltiin kukkasia, puhalleltiin voikukkia (ja otettiin siinä ainakin sata kuvaa lisää), bongattiin etanoita ja otettiin paaaaaaljon kuvia. Päädyttiin rantaan asti, ja siellä oli niin hurjan kaunista! Aurinko paistoi ja meri kimalsi, ei tietoakaan ennätyksellisen huonoista juhannussäistä. Linnut lensivät karkuun mun yrittäessä kuvata niitä ja Kaisla alkoi kiemurtelemaan hassusti mun yrittäessä kuvata sitä. Jotkut pikkupojat menivät jopa uimaan (tai ainakin seisoivat rannassa pelkissä uimahousuissa) ja me otettiin kuvia rantaan huuhtoutuvasta vaahdosta.


Käveltiin takaisin, otettiin lisää kuvia, juotiin pinkkiä Pommacia, hämmästeltiin Myyrän päättäväisyyttä hankkia itselleen housut, syötiin suklaata ja Mehukatin superhienoja mehujäitä, joita en ole koskaan ennen nähnykään ja totta kai katsottiin illan Poirot. Ei hullumpi juhannus, jos multa kysytään!  


Huomenna, jos säät sallii, voisi mennä kurkkaamaan Aleksis Kiven kadun kirppiksen meisinkiä! Viime vuonna oltiin muutaman kerran siellä myymässä, ja oli ihan mahtavaa, etenkin mun tekemien löytöjen osalta. Huomenna ei jaksa mennä myymään, mutta ainakin voisi käydä katsomassa jos taas tekisin huippulöytöjä viime vuoden tapaan! Nyt mä kuitenkin taidan jatkaa löhöilyä loppuillan, oon edelleenkin yökkärissä ja katson kahdeksatta jaksoa Näkijää tänään syöden samalla vesimelonia, kertooko jotain mun sosiaalisesta elämästä? :'D Lakkasin mä kynnetkin, tuli ihan hienot! Tän hetkinen haaste on vain tehdä oikeasta kädestäkin yhtä hieno, voiko mun elämä oikeasti olla näin tylsää? :D Nyt kuitenkin jatkan rauhassa Näkijän katselua, hyvää juhannuksen loppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti