sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Toukokuu tiivistettynä

Koska toukokuu oli niin älyttömän hiljainen blogikuu, ei ihan hirveästi tullut täällä blogissa kerrottua. Koska niin paljon on jäänyt pimentoon, mitä teidänkin kanssa haluaisin jakaa, tiivistän mä nyt edellisen kuukauden tapahtumat tähän yhteen postaukseen, kännykkäkuvien kautta. Huomenna sitten taas Narnia-postauksen vuoro, stay tuned ;)


Toukokuu alkoi totta kai vapulla, herkuilla ja huiskuilla ja simalla ja munkeilla ja vähän nyt kaikella. Käytiin herkuttelemassa hienossa ravintolassa, ja yhden koulupäivän jälkeen mut yllätettiin ihanalla maailman herkullisimmalla Arnoldsin hasselpähkinä-maitosuklaadonitsilla! <3


Toukokuussa kokkailin herkullista pekonipastaa (kiinnostaisiko resepti?), sain vihdoin uuden ihanan kameran, Olympus OM-D E-M5:sen, kuvailin Kaislan kanssa kirsikkapuiden keskellä ja heräsin yllättävän virkeänä neljältä maanantaiaamuna ja lähdin ihanien koulukavereideni kanssa Pariisiin!


Pariisissa otin muun muassa uusia Instakuvia, ihastelin Orsayn museon suurta kellotaulua, kävin katsomassa vähän lisää taidetta ja ostin uudet arskat! B)


Lopulta pitihän sieltä Pariisistakin kotiin tulla, mutta mikä olisi parempi tapa viettää ankeaa sateista lauantaiaamua kuin tehdä ihanaa aamupalaa, Reissumiestä sulatejuustolla, savulohella, kurkulla ja punasipulilla! Myöhemmin kävin vanhalla koulullani ja näin hemaisevia kuvia itsestäni kolmosluokkalaisena, ja illalla taistelin psykologian muistiinpanopäiväkirjan kanssa. Ja ilman muuta valmistelin uutta blogimuodonmuutosta!


Toukokuun lähetessä loppuaan kävin vielä seurakunnan kustantamana Lintsillä, taiteilin ruoalla, huomasin, että metsä todella on vihreämpää rajan toisella puolella (Espoossa, jos tarkkoja ollaan), ja seurasin innoissani Euroviisuja Whatsapp-kisakatsomon seurassa. Ohjelmaan kuului muun muassa viisubingo ja virallinen pisteidenlasku, joskin meidän tulokset hieman erosivat "todellisen viisukansan" järjestyksestä.


Koeviikon vapaapäivät käytettiin äidin kanssa hyväksi ja lähdettiin Tallinnaan pariksi yöksi shoppailemaan. Siellä muun muassa ostin (äiti osti mulle) ihanan nallecollegen ja vielä ihanamman raitamekon, kauhistelin erittäin positiivisesti mun hiuksien pituutta (otin selvästi myös paljon peiliselfiejä) ja nauroin haljetakseni hotelli-illalliselleni. Siis kokonainen kana! Sitä oli muovivälineillä (äidin) kiva lähteä setvimään :'D


Paluumatkalla laivassa söin ihanan lohivoileivän. Loppukuuhun mahtui vielä vähän lisää donitseilla herkuttelua, äänitystä legendaarisella Finnvox-studiolla, mansikoita ja mansikanmakuista lasten juhlajuomaa Pirates Of The Caribbean -pullossa juhliessamme pienimuotoisesti Kaislan synttäreitä (ja säätäessämme koko päivän blogini kanssa), ja upeasti onnistuneet huulipunat eräissä valmistujaisissa, joiden asuista lisää huomenna!


Tätä päivää on ainakin piristänyt metsälenkit pikku kisun kanssa, ja vanhojen kunnon ranskantuntien muistelut parhaiden kavereiden kanssa Whatsappissa. On se vaan ihana välillä jutella rakkaiden kanssa, vaikkakin vain Whatsappin välityksellä!


Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille <3Follow us on Instagram, Facebook and Ask!1 kommentti: