tiistai 26. huhtikuuta 2016

I left my heart in San Francisco

Nyt ollaan kotiuduttu San Franciscosta. Takana aivan mahtava reissu, mahtavia kokemuksia, mahtavia maisemia, mahtavia ihmisiä ja mahtavia konsertteja. Tultiin viime yönä siis kotiin, ja nyt on unirytmit hieman sekaisin! En reissun aikana kerennytkään postailemaan, päivät olivat pitkiä ja menin jo yhdeksän, kymmenen maissa viimeistään nukkumaan suurimpana osana illoista, kun olin yksinkertaisesti niin väsynyt etteivät silmät pysyneet auki. Toisaalta heräsinkin myös melkein joka aamu ennen herätyskelloani, ihan mukavaa herätä ennen seitsemältä virkeänä auringonpaisteeseen! 


Sellaista perinteistä koko matkan kattavaa postausta en sellaisenaan meinaa tehdä, ne kun usein venyvät useamman postauksen mittaisiksi ja jäävät lopulta tekemättä (köh köh nimimerkillä viime kevään Pariisin-matkan postaus vielä to do -listalla). Reissulla tuli myös otettua sellaiset 600 kuvaa, vaikka torstaina en ottanut ainuttakaan kuvaa, kun kamerasta loppui akku, ja senkin jälkeen todella minimaalisesti! Tästä syystä nämä postaukset meinaan tehdä enemmänkin tapahtumien mukaan, kuin päivien, aloittaen mahdollisimman pian!


Kello on kuitenkin nyt jo kaksi yöllä, ja mun pitäisi herätä ihan ihmisten aikoihinkin huomenna! Ehkä tässä pikkuhiljaa jet lag (josta Jenkkeihin saavuttua ei tarvinnut murehtia ollenkaan!) menee ohi ja unirytmi korjaantuu, Salkkareissakaan en ole enää jäljessä. Ostin muuten Jenkeistä kauheasti meikkejä, satasella! Olen niin innoissani, että huomenna pääsen käyttämään uusia siveltimiäni, contour-kittiäni, meikkivoidettani ja beauty-sientä, iik! <3 Nyt pakko kuitenkin mennä nukkumaan, ihana kuitenkin oli tulla tänne vähän kirjoittelemaan, vaikka sitten ihan sekavasti keskellä yötä. Heippa murut!

Kuvat mun Instagramista (@sannalovesfood), lisää matkakuvia löytyy hashtagin #TyttisGoesSF kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti