torstai 28. huhtikuuta 2016

Vappuiloa


Mulla ei ole moneen vuoteen ollut vappupalloa. Aina olisin sellaisen halunnut, äiti ei koskaan suostunut. Tänään Cittarissa ihailin taas kaikkia noita ihania vappupalloja, ja tajusin että hei, miksen mä voisi ostaa sellaista itselleni. Joten niin mä menin, punnitsin Minionien ja Frozenin välillä (koska hei, mikä muka olisi niitä coolimpia?), ja poistuin uuden Olafin onnellisena omistajana. Ja ei, en ole liian vanha Frozenille ja vappupalloille. Vappupallon ostaminen tekee mut iloiseksi, joten mikä estää mua tekemästä sellaista, joka tekee mut iloiseksi? Ei mikään. Nyt mulla on mun ikioma Olaf, ja olen niin onnellinen siitä. Ei sateesta tai kevätflunssastakaan tarvitse murehtia, kun on toisessa kädessä vappupallo ja toisessa kädessä maailman ihanin Robertsista ostettu kookoskaakao, rakkautta! Joten mene sinäkin, hae oma Olafisi tai Minionisi, tee se mikä sut tekee onnelliseksi, pientä tai suurta. Ei kukaan sua oikeasti voi estää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti