tiistai 5. huhtikuuta 2016

Välillä on ihan mukava viettää pari päivää sängyssä

Kuten jotkut ehkä blogin Facebookista huomasivatkin, täällä kärsitään taas vaihteeksi niistä naiseuden huonommista puolista. Pari päivää on mennyt vaan lähinnä sängyssä pötkötellen. Eilen katsoin pitkästä aikaa varmaan kymmenen jaksoa HIMYMiä putkeen, ja nyt mulla on enää vika jakso jäljellä, nyyh apua! Koko sarja on nyt siis kaluttu kahdessa kuukaudessa läpi, eli jos joku kysyy miten meni lukuloma, niin vastaus on Netflix. Tämän päivän olen viettänyt koneella, selaillut verkkokauppoja lakkiaismekon perässä, siitä postausta huomenna!


Nämä mun menkkaoireet ovat ihan outoja. Pitkään siis on ollut tätä samaa että tavaraa tulee ulos tavallista enemmän, ja olo on heikko ja suorastaan kauhea. Nyt mukaan on tullut nälkä. Siis mulla on aina nälkä näinä menkkojen ekoina päivinä. Kun syön, ei oikein tee mieli ruokaa, eikä sitä pysty kunnolla syömään. Silti vaikka söisi kuinka paljon, niin maha kurisee koko ajan! Tänään kuitenkin olen käynyt ulkona vain sen verran, että kävin Lidlissä ostamassa pizzan, omenan ja vanukasta, ja jo se pieni reissu sai mulla hien nousemaan pintaan. Ehkä tässä kunnossa on parempi vain maata sängyssä.

Niin kuin mä täällä taisin mainita, mä onnistuin hukkaamaan passini sopivasti näin juuri ennen kahta ulkomaan reissua. Me lähdetään San Franciscoon siis yhdentoista päivän päästä, ensi viikon lauantaina. Käytiin eilen poliisiasemalla hakemassa mulle pikapassia, ja arvatkaa mitä? Sain jo tänään viestin, että se on noudettavissa! Mun passin saaminen kesti siis hakemuksen allekirjoittamisesta tekstiviestin saapumiseen 24 ja puoli tuntia. Ei paha, sanoisin! Huomenna pääsen siis vihdoin sitä Estaa tekemään, jonka jenkkeihin matkustava tarvitsee, ja saanpas passin abiristeilyllekin, vaikka Ruotsiinhan pääsisi ihan henkilökortillakin. Ja kyllä, passikuvani oli myös tälläkin kertaa ihan kauhea. 


Jotenkin tuo sää tuolla ulkona vaan houkuttelee mua koko ajan. Eilen oli käsittämättömän ihana auringonpaiste, josta pääsin jonkin verran nauttimaankin. Nyt ulos katsellessa olisi ihana mennä tuohon pieneen tihkusateeseen. Nämä kevätsateet ovat mun mielestä olleet ihania, ilmassa on ollut sellainen ihanan keväinen raikas tuoksu, joka sateen myötä tulee. Mä en pilvistä jaksa valittaa, tällaiset päivät ovat ainakin melkein yhtä ihania kuin ne aurinkoisetkin!

Tästä tuli nyt vähän tällainen sillisalaattipostaus. Munhan piti tänään postata niistä lakkiaismekoista, mutta päätinpä sittenkin tulla höpöttelemään, niin tuo passiasia nyt yllätti! Mutta huomenna niitä mekkoja! Vielä pitäisi sitten postata pääsiäisestäkin, ja yhdet asukuvatkin ovat odottaneet julkaisemistaan vaikka kuinka kauan! Näin siinä käy, kun taas ryhtyy kunnolla bloggailemaan - ideoita ja postausaiheita alkaa keksiä vaikka millä mitalla, ja pian postailemattomuuden sijaan tulee ongelma, että missä vaiheessa nämä kaikki oikein kerkiää julkaista! :D Hyvää illanjatkoa nyt kuitenkin kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Nuo pikapassit tulee kyllä todella nopeata, jos ei ole valmiiksi jo kovaa ruuhkaa eli lähempänä lomasesonkeja :) Itsellekkin tuli parissa päivässä joskus, kun huomasin vajaa viikko ennen lähtöä passin menneen vanhaksi :D Tuo ensimmäinen kappale puolestaan on aivan niinkuin itse olisin voinut kirjoittaa, kun koko päivä mennyt samojen oireiden plus allergian kanssa sängyssä Himymin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, ei oo kivaa ollu täällä kärsiessä :D ihanaa että on samiksia!

   Poista
 2. Täällä toinen, joka on viettänyt pari päivää sängyn pohjalla Netflixin kanssa :D Lohduttavaa kuulla, että en ole ainut!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä meitä löytyy, ikävä kyllä :D (kirjoitin tästä vuosi sitten postausta: http://pannariblogi.blogspot.fi/2015/04/voi-menkat.html)

   Poista