tiistai 24. toukokuuta 2016

Moi mä olen ylioppilas!

Eihän mistään muusta ole puhutukaan tällä viikolla, mutta jos sulta on mennyt ohi, niin kevään ylioppilaskirjoitusten tulokset tulivat eilen! Eilen aamulla heräilin tasaisin väliajoin (ja en siis omasta tahdostani, uni ei vaan tullut) puoli kuudesta alkaen päivittämään Wilmaa, ja vihdoin, piinallisen myöhään kymmenen jälkeen ne arvosanat ilmestyivät sinne. Ai miten mulla meni, kysytte? No aika perhanan hyvin, paremmin mitä odotin!


Äikän pisteet olivat laskeneet alustavista 8 pistettä, mutta L sieltä silti tulla tupsahti. Olen tuosta äikän ällästä niin onnellinen, ainakin yksi sellainen sieltä sitten löytyy! Matikan koehan oli tänä vuonna monen mielestä epäonnistunut, ja pisterajat romahtivatkin aika reilusti. Mulle sitten tuli aika yllättäen pitkästä matematiikasta E! En kyllä valita, ja kyllähän mä siellä kokeessa oikeasti jotain osasin, itsekin jäi kokeen jälkeen hyvä fiilis. Myös psyka yllätti positiivisesti. Mähän siis kirjoitin syksyllä psykan, alustavat lähti 14 pisteellä eli B:n arvoisena. Mä olin varma että mun pisteet nousisi sensorien käsittelyssä, mutta sieltä lähtikin yksi piste ja B:n sain. Nyt keväällä uusin, ja alustavat lähti huimalla 24 pisteellä, melkein tuplaten syksyn pisteet. Tällä kertaa puolestani olin varma, että pisteet putoaisivat. Mutta eivätpä pudonneetkaan, ja M tuli takaisin! Ette usko miten tyytyväinen tuohon M:ään mä olen, kannatti lähteä uusimaan. Ranska oli tämän kevään aineista oikeastaan ainoa, joka ei pahemmin yllättänyt. M:ää lähdin tavoittelemaan, M:nä lähti alustavissa ja M:n lopulta sain, todella tyytyväinen olen siihenkin.

E:n papereilla kirjoitan nyt siis ylioppilaaksi, rivistöllä LEEMM, enkusta kun siis syksyllä tuli tuo E. Aika ihanalta näyttää tuo rivi, kun optimistisesti toiveissa oli LEMMC-rivistö. Tulokset yllättivät, onneksi erittäin positiivisesti. 

Miten teillä meni? Yllätyittekö positiivisesti, negatiivisesti vaiko ette ollenkaan?

4 kommenttia:

 1. Onnea ylioppilaaksi pääsystä! Itse kirjoitin jo viime vuonna ja muistan, kuinka jännittävää oli saada lopulliset tulokset. Oot kyllä tosi hyvän rivistön kirjoittanut :D

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, oon kyllä itekin tosi tyytyväinen!

   Poista
 2. Onnittelut sulle! Sulla ja näköjään samalla tavalla psyka kun mulla, yks piste E:stä :-/ no mut syksyllä uudestaa ja tällä kertaa luen! :-D

  http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi en tajunnukaan, herranjestas. B:stä melkein E:hen :D mulle oli M jo niin iloinen yllätys ettei olisi tullut mieleenkään että olisi ollut noin lähellä rajaa :D ja no jos sä lukematta sait M:n niin syksyllä varmasti tulee parempi!

   Poista