torstai 19. toukokuuta 2016

Kurkistus Narniaan 29: Jokapäivänhame


Asupostaukset ovat ihan jääneet pois täältä blogista, vaikka näin kevään myötä on kuviakin tullut otettua jonkin verran. Ainakin yhdet kuvat (maaliskuulta!!) odottavat vielä julkaisua, mutta nyt on näiden vuoro.

Hame Forever 21 / Villapaita Seppälä / Kengät Vans

San Franciscossa keskityin enemmän shoppailemaan meikkejä, joten vaatteita en pahemmin ostellut yhtää paitaa, kahta paria sukkia ja tätä hametta lukuunottamatta. Tästä ihanasta maksihameesta kerrassaan ihanine halkioineen tuli heti mun vakiovaate, jota käytin monta päivää putkeen. Nyt en ole muutamaan päivään saanut sitä päälle, kun se odottaa pyykkikorissa hoitoa berliininmunkkitapaturman jäljiltä. Kuukausi sitten, kun oli vielä vähän viileämpää, yhdistin hameen valkoiseen villapaitaan, jonka olenkin aiemmin esitellyt täällä. Näillä keleillä hame menee ilman sukkiksia (kunhan muistaa sheivata, iiks!), t-paidalla tai hihattomalla topilla. Ostin Virosta aivan ihanan paidan, joka sopii juuri tämän hameen kanssa, kunhan sekin on käynyt huviajelulla pyykinpesukoneessa, on sen vuoro loistaa täällä blogin puolella. 


Pahoittelut jälleen kuvien ylivalottuneisuudesta, ehkä joskus niin ei käy! Kaivoin tänään muuten mun toisen objektiivin kaapin pohjalta, ja ai että kun oli ihanaa kuvailla kun sai vähän vaihtelua. Vähän on muutenkin ollut objektiivikuumetta ilmassa, ehkä piakkoin kotoutankin uuden vauvan tänne mun luo. Sitä odotellessa ;) Mäpä lähden tästä lakkaamaan kynsiä/iltashoppailemaan/viettämään mukavaa iltaa maailman mukavimmassa kainalossa, hyvää illanjatkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosikivoja nää kuvat & toi mekko on aivan upea ja sopii sulle hyvin!:)

    VastaaPoista