torstai 12. toukokuuta 2016

MONTEREY BAY AQUARIUM Yksi parhaista asioista San Franciscon -reissullamme oli vierailu Monterey Bay Aquarium. Kyseessä oli siis nimestäkin päätellen vähän sellainen Sea Life -tyyppinen paikka, ainoastaan noin viisituhatta kertaa hienompi. Meidän host-perhe takoi meidän päähän monen monta kertaa ennen lähtöämme, että ihan ensimmäinen paikka minne mennä Aquariumissa olisi meduusat. Ihan tosissani, ovesta ulos astuessamme kysyttiin meiltä varmaan kymmenennen kerran "And what's the first thing you're gonna do when you get to the aquarium?" "GO STRAIGHT TO THE JELLYFISH." Niin me mentiin, ja todellakin kannatti, vaikka sinne olikin jo ehtinyt ihmisiä lasien tukkeeksi, joku kouluryhmäkin vain otti kuvia älypuhelimillaan ja kansoitti parhaat näköalapaikat. Mutta oli ne meduusat vaan kerrassaan taianomaisia, ja altaan valotus niin hyvä, että kaikista kuvista tuli ammattimaisen näköisiä, hehe :D


Meduusojen jälkeen nähtiin paljon kaloja, ja yksi herttainen kilpikonna, jonka voi nähdä mun Instagramissa olevalla videolla (sannalovesfood olen siellä, siitä vaan seurailemaan!). Oli haita, ympyrää uivia kaloja ja monenlaista vesilintua. Nähtiin upeita ja vähän pelottavia mustekaloja, lisää hassuja kilpikonnia, yksi käveli ihan rennosti kaverinsa päältä, ja senkin sain videolle!


Ja sitten oli ne pingviinit, jotka niin nätisti seisoivat maalla, ja veteen menivät kalojen perässä niin hurjan nopeasti, ettei yhtään kuvaa saanut otettua tärähtämättä. Ihan parasta, ihania pikku höpsöläisiä!Tai ei nyt sittenkään. Parasta oli saukot. Niin söpöt pikkuset, jotka köllöttelivät selällään ja maiskuttivat työntekijöiden heittämiä kalasia. Yksi saukko tykkäsi ottaa ison punaisen pallon, ja tulla hakkaamaan sitä lasiin ihan meidän eteen. Ehkä se tykkäsi meistä. Tai halusi karata. Suloinen se oli silti! Eli. Parasta oli saukot, ja pingviinit, ja meduusat. Ja ehkä koko reissu. Jos ikinä liikut noilla seuduilla, niin ehdottomasti suosittelen!

Ja nyt asia joka ei liity tähän mitenkään: mulla on suunnitteilla uuden puhelimen osto. Kuukausia olen haaveillut LG G4:sta, ja eilen oltiinkin jo sellainen ostamassa, mutta ne olikin loppu. Tänään oon kuitenkin ruvennut tutkiskelemaan Honor 7 Premiumia, ja enää en tiedä kumpi olisi parempi! Oon yrittänyt kysellä, ja moni on suositellut Honoria, mutta toisaalta LG ei ole niin yleinen eikä ihmisillä ole siitä kokemusta. Auttakee poloa, haluan oikeasti hyvän puhelimen, jossa on oikeasti hyvä kamera ja joka oikeasti toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Kumpi parempi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti