lauantai 11. kesäkuuta 2016

KESÄN 2016 BUCKET LIST

Mä en ole ikinä tehnyt näitä bucket listeja eli vähän niin kuin to do -listoja, mitä monissa blogeissa ja muissa lähteissä on nähty vaikka millä mitalla. Ajattelin, että tällä kertaa tämä olisi kuitenkin ihan hauska, vaikka onkin vähän sitä main streamia jota vastaan mä niin kovasti luonnollisesti olen. Näin saa vähän hahmoteltua, mitä kaikkea sitä olisikaan mielessä tälle kesälle, eikä syksyllä harmitella etten tajunnut tuotakaan tehdä kertaakaan ennen syystuulia. Ja saattoi tämän postauksen taustalla olla myös tekosyy julkaista nämä ihanan kesäiset kuvat ennen elokuuta!


Tänä kesänä mä tahdon...

...käydä rannalla ja ruskettua. En tainnut viime kesänä käydä rannalla kertaakaan, ja se vääryys pitää korjata ehdottomasti tänä kesänä. Talviturkki tuli heitettyä jo tällä viikolla Lällyssä, mutta kyllä tänä kesänä pitää uudestaankin päästä pulahtamaan. Tähän kohtaan sisältyy myös se, että tänä kesänä aion välttää palamista. Lontoosta meinaan ostaa hellehatun auringolta suojaamaan, ja aurinkorasvat kyllä tulee heti käyttöön kun säät muuttuvat sen mukaisiksi.

...olla ulkona. Mulla on paha taipumus jäädä sisälle vaikka sää olisi mitä mainioin, ihan vaan koska en keksi mitään paikkaa minne mennä. Tässä kohtaa mukaan astuu uusi ongelma, koska heinäkuun alussa ne kolme ihmistä, joiden kanssa eniten vietän aikaa äitini lisäksi häippäsevät pois kaupungista, yksi kuukaudeksi Lappiin ja kaksi vuodeksi armeijaan. Vähän jo pelottaa tuo mikä on edessä, mutta ehkä nyt on hyvä aika alkaa viettää enemmän aikaa niiden muiden rakkaiden ystävien kanssa, joita ei ole viime aikoina niin paljoa nähnyt. Tai ehkä mä rupean lenkkeilemään, saisi kuntoakin kohotettua!


...siivota. Mua oikeasti pelottaa ja surettaa tuleva vuosi inttileskeyttä, varsinkin kun me tavallisesti vietetään todella paljon aikaa yhdessä Alen kanssa. Mä kuitenkin yritän ottaa hyödyn tästä lisääntyvästä yksinäisyyden määrästä ja tehdä supersiivouksen mun huoneessa. Ennen juhlia mä järjestin jo mun koko kirjahyllyn ja muutamat laatikot uudestaan. Nyt jäljellä on mun häpeällisen täydet ja sekalaiset ja sotkuiset kaapit, ja kauhulla odotan siellä mua odottavaa pölyn määrää, mulla kun jo aikaisemmista siivouksista tuli kauheat allergiaoireet juuri siitä ilmassa leijailleesta pölystä. Kuitenkin en malta odottaa, että taas pääsen täyttämään jätesäkkejä ja kirppislakanoita kaikella tuolla krääsällä, mitä kaapeista löytyy, ja samalla tehdä rutkasti lisää säilytystilaa vaatteilleni, koska tänä kesänä mä aion myös...

...shoppailla. Tämä kohta painottuu ehkä eniten meidän kauan odotettuun Lontoon-matkaan, jonne me lähdetään jo 60 lyhyen tunnin kuluttua! Tätä matkaa varten ollaan säästetty kolme vuotta, ja kun ylppäreistä nyt tuli loputkin täytteet matkabudjettiin, voidaan olla varmoja, että lähtiessä kohtuullisen tyhjät matkalaukkumme hipovat painorajoituksia takaisin palatessamme, tai ainakin vetoketjujen asettamia rajoituksia, jos ei muuta. Listalla on ainakin hattuja, laukkuja, meikkejä ja ehkä se kauan himoittu Polaroid-kamera!

...nauttia todellisesta parisuhdeajasta. Toki niinä viikonloppuina, kun kulta tulee kotiin, haluaa hän tehdä omia juttujaankin, mutta mä en aio tuhlata niitä meidän harvoja yhteisiä hetkiä koneella kököttämiseen tai Candy Crushin pelaamiseen.

...etsiä töitä, ja toivottavasti saadakin. Mulla on tulossa nyt ilmeisesti välivuosi, niin olisihan se ihan kiva jotain tekemistäkin saada! Samalla pitäisi hahmotella niitä tulevaisuuden suunnitelmia, jotta ensi vuonna sitä pääsisi ehkä opiskelemaankin!


...omistautua blogille. Mulla on pitkä lista postauksia, jotka mun on pitänyt vaikka kuinka kauan saada julkaistua, kunhan ne ensin tekisin. Olen taas innostunut bloggailusta ihan uudella tavalla, ja en malta odottaa, että pääsen taas uudistamaan tätä jo vähän vanhaksi käynyttä ulkoasua, kunhan Kaisla vaan ottaa mulle uuden bannerikuvan!

...valokuvata. Niin kuin olen jo tuhannesti ehtinyt hehkuttaa ja tulen vielä hehkuttamaankin, mutta tuo mun uusi objektiivi on saanut mut innostumaan ihan uudella tavalla etenkin henkilökuvauksesta. Sitä aion siis harrastaa enemmänkin, ja jos joku haluaa mun linssin eteen niin laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan, olisi ihan mahtavaa saada vähän kokemusta siitäkin, vaikka ihan amatöörihän mä olenkin.

...lukea kirjoja. Taas yhden hyvän kirjan verran innostuin lukemisesta, ja nyt kesällä voisi sitäkin tehdä enemmän. On ihanaa olla sellaisessa tilanteessa, ettei missään takaraivossa ole sitä painostavaa tunnetta, että koko ajan pitäisi olla lukemassa jotain koulukirjaa, ja saa ihan vapaasti lukea niitä hyviä kirjoja tai vaikka


...katsoa Netflixiä ihan liikaa. Niin kuin eilen mainitsin, olen nyt koukuttunut Valehteleviin viettelijöihin. Äsken tarkistaessani Wikipediasta, kuinka monta kautta niitä oikein onkaan (kaikki ei kai ole edes Netflixissä, apua?!), ja vahingossa luin spoilereita, jotka kovasti nyt yritän unohtaa. Yllättävän paljon mä kuitenkin tykkään tästä sarjasta, en todellakaan olisi osannut sitä odottaa, haha!

...soittaa pianoa. Sekin on ollut yksi niistä asioista, joita olen kovasti laiminlyönyt. Kesällä aion kuitenkin opetella ne kappaleet, joita en keväällä ehtinyt/jaksanut opetella, ja paljon muitakin. Ja ihan soittaa vaan, omaksi ilokseni, koska se jos mikä on ihanaa. Katusoittamaankin olisi ihana päästä, vaikka mun kitarataidotkaan eivät niin upeat olekaan. Jos vain saisi jonkun seuraksi.

Tuntuu, että olisin unohtanut jotain, mutta ehkä tässä on nyt ne tärkeimmät, unohtamatta toki niitä tärkeimpiä: mansikoiden syömistä, mökkeilyä ja todellista kesärentoilua. Lisäksi toiveissa olisi käydä vielä Lällyssä ja ehkä nähdä Nighwish! Ja ei mua niin kauheasti harmita, vaikkei kaikki kohdat toteutuisikaan, kunhan voin jälkikäteen sanoa nauttineeni tästä kesästä 2016.

Ja vielä tuosta kirppistelystä puheen ollen, me ollaan äidin kanssa menossa  huomenaamuna Aleksis Kiven kadun kirpparille myymään vanhoja vaatteita, lehtiä ja muuta sälää, tulkaa ihmeessä kaikki moikkaamaan ja katsomaan, mitä meillä oikein on tarjolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti