keskiviikko 22. helmikuuta 2017

LINKKAA SOMESI

Mä vähän olinkin tässä vihjaillut, että sadan Facebook-tykkäyksen täytyttyä tulisi blogiin jotain teille mukavaa erikoisuutta. Eilen se sitten kävi, ja kaiken lisäksi lähes samaan aikaan tuli täyteen myös 50 Bloggerin kautta rekisteröitynyttä lukijaa! Ensinnäkin suurensuurensuuri kiitos teille jokaiselle, jotka mun juttuja täällä luette, ja hurjan suuri kiitos kaikille teille, jotka kommentoitte eiliseen postaukseeni! Aivan ihana oli lukea teidän tarinoitanne ja saada vähän kuvaa siitä, millaista porukkaa siellä ruudun takana onkaan. Mutta nyt päivän asiaan!


Mä toteutin pari vuotta takaperin sadan postauksen kunniaksi Linkkaa blogisi -postauksen, ja nyt halusin mennä siitä vielä askelen eteenpäin. Siispä tällä kertaa on vuorossa Linkkaa somesi -postaus! Eli nyt voit tuohon alas kommenttikenttään linkata blogisi, vlogisi, Instagram- tai Twitter-tilisi tai minkä tahansa, millä haluat osallistua. Tämä on siis mahtava mahdollisuus myös niille, jotka eivät omaa blogia kirjoita tai ovat ehkä muuten jossain toisessa sosiaalisen median kanavassa aktiivisempia.

LINKKAA SOMESI

- Linkkaa kommentteihin blogisi, vlogisi, Instagramisi, Twitterisi, Ask.fm-tilisi tai ihan mikä tahansa muu sosiaalisen median palvelu. Huomioithan, että esimerkiksi Instaa linkatessa tilin tulee olla julkinen! Lisäksi blogia tai vlogia linkatessasi olisi mahtavaa, jos lisäksi mainitsisit jonkun postauksen tai videon, jonka haluaisit mun erityisesti tutustuvan!

- Jokainen kommentoija saa linkata YHDEN sosiaalisen median kanavansa. Älä siis linkkaa sekä Insta-tiliäsi että vlogikanavaasi, vaan valitse niistä, kumpaan mieluummin haluat mun tutustuvan ja mahdollisesti myöhemmin blogissa esittelevän.

- Halutessasi lisää kuvaus kanavastasi tai kerro, miksi jaat juuri tämän somesi kommentteihin.

- Teen ensi viikolla postauksen, jossa esittelen lempisomeni linkatuista. Jättämällä kommentin annat minulle luvan tarvittaessa käyttää kuviasi ja esittelyäsi blogissani!

- Aikaa osallistua on tämän viikon loppuun, eli kunhan olet jättänyt kommenttisi 26.2.2017 kello 23:59 mennessä, olet mukana!

Vielä en osaa varmasti sanoa, miten toteutan esittelypostauksen, mutta riippuen kommentoitavista tileistä tulen todennäköisesti jakamaan ainakin yhden kanavan jokaisesta osallistuneesta sosiaalisen median palvelusta. Olikohan tarpeeksi epäselvästi selitetty?

Mutta nyt ei muuta kuin kommentteja paukkkumaan ja somet tulille!

Ja muista seurata mua ja blogiani niin FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä kuin Snapchatissakin (sannapannari)!

23 kommenttia:

 1. http://jennyjmoments.blogspot.com/

  Moments on mun monipuolinen lifestyleblogi, jossa jaan arkeani ylä- ja alamäkineen. Nautin superpaljon valokuvauksesta, musiikista ja hyvistä leffoista sekä kirjoista, joten nekin ovat suuri osa blogiani. Lisäksi mun blogista löytää esim. vinkkejä opiskeluun ja vähän syvällisempiäkin postauksia, viimeisin tällainen itsetuntoon liittyen!

  VastaaPoista
 2. http://nataliealexandras.blogspot.fi/
  Lifestyle blogia kirjoittelee 17 vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Suurena intohimona ovat matkustelu ja valokuvaus. Blogiin mahtuu myös paljon kauneus ja muoti aiheisia postauksia. Tervetuloa lukemaan! Matkailupostaukset kannattaa ehdottomasti tsekata! Ja mun Instagram on nataliealexandraaa. :)

  VastaaPoista
 3. http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  19 -vuotias nuori naisen alku pitää yllä blogia jossa aiheina ovat muoti, kauneus ja lifestyle. Välillä ilmestyy myös syvempääkin tekstiä sisältäviä postauksia sekä vanhojen reseptien jakamista että uusien kokeilemista.

  VastaaPoista
 4. www.littlethingswithjassy.com

  Ihan basic lifestyle blogi vaan. Kirjottelen sinne kaikesta maan ja taivaan välillä, menossa mukana pian saapuva vauvanen, 4 marsua & mies. Oon myös ihan kauheen huono kuvailemaan mitenkään myyvästi, niin kurkkaa ihmeessä :D

  VastaaPoista
 5. anskukoo.blogspot.fi

  Taidampa nyt linkata blogini, kun muut somekanavani ovat yksityisiä. Tällanen nuoren tytön lifestyleblogi, johon kirjoittelen just siitä mistä mieli tekee ja just silloin kun siltä tuntuu. En nyt tiedä minkä postauksen tähän oikein erityisesti linkittäisin, mutta ainakin omasta mielestäni Maanantaivihapostaus (http://anskukoo.blogspot.fi/2017/01/maanantaiviha.html) on ainakin tekstinsä osalta ihan onnistunut, ja aihekin on mun mielestä tärkeä.

  VastaaPoista
 6. Instagram; millaviivamari
  20-vuotias lähihoitaja, joka tällä hetkellä asustelee keski-suomessa. Tykkään todella paljon instagramista sovelluksena ja sinne lisäilenkin usein uusia kuvia :) Mun feedistä löytyy kaikenlaisia kuvia, aina ruokakuvista selfieisiin ja maisemakuviin. Tykkään pitää instani monipuolisena ja värikkäänä! Toivottavasti tykkäät :)

  VastaaPoista
 7. Instagram: @tarumariaa_

  18-vuotias lukiolainen, joka viettää tällä hetkellä lukulomaa ja valmistautuu kevään kirjoituksiin. Instassa kuvat on pääasiassa kivoja arjen hetkiä, koirajuttuja ja reissukuvia. Huomenna lähden rinkka selässä kohti pohjoista, joten seuraavaksi kuvia sieltä :)

  VastaaPoista
 8. http://elisabet-teaandvanity.blogspot.fi

  Tea & Vanity on lifestyleblogi, jossa pääosassa ovat käsityöt, askartelu, leivonta, tyyli, kirppislöydöt ja hyvä tee. Viimeaikaisista postauksistani suosikkini on tämä ja vastaavia olisi tarkoitus tehdä jatkossa lisääkin http://elisabet-teaandvanity.blogspot.fi/2017/02/tammikuun-parhaat.html?m=1

  Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista
 9. ainoaxberg.blogspot.fi

  Seitsemäntoista vuotiaan tytön blogi täynnä lifestyleä, muotia, kauneutta, matkustamista, sekä kaikkea sitä mitä mitä rakastan!

  VastaaPoista
 10. https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

  Toistaiseksi Tampereella asuvan 21 vuotiaan tytön lifestyleblogi. Hammaslääkikseen haku käynnissä ja muutto Turkuun kesän alussa edessä. Kaikkea tätä pääsee seuraamaan blogin puolella. Lisäksi juttuja kauneudesta, muodista, urheilusta ja hyvinvoinnista. Tervetuloa seuraamaan!

  VastaaPoista
 11. http://visions-ninni.blogspot.fi

  Oman tyylinen, positiivinen ja rento lifestyleblogi. Täällä keskitytään uusimpiin trendeihin, omaan tyyliit, kauneuteen ja hyvinvointii. Välillä löytyy myös vähän deepimpää juttua myös ihan elämästä :-)

  VastaaPoista
 12. NOT SO DAMN MAINSTREAM -blogia kirjoittelee 22-vuotias graafinen suunnittelija Porista. Kirjoituksista löytyy ripaus feminismiä, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolestapuhumista, oman kehon hyväksymistä ja hiukkasen alternatiivisempaa arkea :) Erityisesti haluan suositella, että luet kirjoitukseni kuukautisista ja kuukupista, koska kuukuppi on elämää mullistava keksintö, asiaan on helppo samaistua ja sain paljon positiivista palautetta tekstin rohkeudesta :D

  https://notsodamnmainstream.blogspot.fi/2016/11/kuukautiset-ja-mystinen-kuukuppi.html

  VastaaPoista
 13. https://freakingmockingbird.com

  Oon kirjoitellut samaista blogia jo nyt seitsemättä vuotta, mutta osoitteenmuutoksen myötä linkin takaa on nähtävillä ainoastaan viime kuukausien postauksia. Sisältö keskittyy aikalailla mun reissailuun, sillä oon ollut Australiassa ja Aasiassa nyt jo seitsemättä kuukautta. Aikamoisen paljon kuvia ja elämän pohdiskelua siispä. :-)

  VastaaPoista
 14. http://jennasus.blogspot.fi/

  Meikäläinen kirjoittelee kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mukana välillä myös videoita. Kirjoittelen paljon ns. syvällisemmin asioista, kun että joka päivä lisäilisin ootd:tä tms. Käy ihmeessä tsekkailemassa mitä tykkäät :)

  VastaaPoista
 15. https://nenasofias.blogspot.fi

  Nena Sofia's Nails on oma pakopaikkani arjen harmaudelta. Rakastan kaikkea värikästä ja kimaltavaa, ja seuraan mielenkiinnolla kauneusmaailman hassuja trendejä. Blogissani kyse on intohimostani kynsiin sekä kosmetiikkaan: en ole ammattilainen mutta toki innokas amatööri! Kokeilen uteliaasti kaikkea uutta ja jännittävää enkä säästele sanojani havaintoja tehdessäni. Pyrin myös antamaan lukijoilleni jotain konkreettista hyötyä jokaisessa postauksessa: oli se sitten viihdettä, vinkkejä tai arvonta merkitsee blogin vuorovaikutteisuus minulle paljon enkä tosiaan tahdo kirjoitella nenä omassa navassa kiinni :)

  Suosittelen kurkkaamaan viime kuussa julkaisemani postauksen melko simppelistä meikkilookista, sillä teksti itsessään kertonee enemmän minusta kuin moni muu postaus yhteensä. https://nenasofias.blogspot.fi/2017/01/turvallinen-meikkileikki-udn-naked.html

  Lisäksi jos harrastat kosmetiikan (tai minkään muun) kirppistelyä netissä, saatat kokea tämän postauksen kiinnostavaksi :) https://nenasofias.blogspot.fi/2017/01/kaatopaikkana-kirpputori.html


  Onnea 100 tykkäyksestä ja 50 lukijasta! :)

  VastaaPoista
 16. Kierrätystä, kirppistelyä, tuunaus ideoita ja ihan vaan elämää, niistä on blogini tehty:) Tervetuloa matalaan linnaani. http://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. Kiva, että annat tässä mahdollisuuden muillekin kuin bloggaajile! :) Itselleni blogi on kuitenkin se tärkein kanava, joten linkkaan sen:

  https://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista

 18. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyleblogi. Blogissa näkyy kiinnostukseni kuvailuun, vaatteisiin ja kauneudenhoitoon. Tämän lisäksi kirjoittelen arkisia höpinöitä ja välillä syvällisempääkin pohdintaa. :)

  VastaaPoista
 19. http://jasmineitanen.blogspot.com/

  Parikymppisen tytön lifestyle-henkinen blogi. Tällä hetkellä koulutetaan suomenlapinkoiranpentua, sisustetaan ihanaa omakotitaloa ja masussa myllertää esikoinen, jota kovasti odotellaan kesäkuussa syntyväksi :-)

  VastaaPoista
 20. https://www.instagram.com/caritakulmala/

  Elämän ja matkailun täytteinen somekanava. Sama linja jatkuu blogissani, jonne löytää myös Ign kautta jos innostuu.

  VastaaPoista
 21. Instagram: @mariannnne

  Mun tyylisiä raikkaita juttuja ja tavoitteena inspiroida! :) Siksi tämä some, koska insta on mulla yks niistä aktiivisimmista ja siellä on myös paljon juttuja mitä blogissa välttämättä ei :)

  VastaaPoista
 22. Ei ole blogi mutta vlogi. :) Olen 24 vuotias ja teen uusia videoita 2-3 krt vkoon. Aihepiirinä lifestyle, kauneus ja matkustelu. Teen myös myday tyyppisiä videoita! Tässä linkki uusimpaan videoon:

  https://m.youtube.com/watch?v=aR751c5M-Lw

  VastaaPoista