lauantai 11. helmikuuta 2017

Päiväreissu Porvooseen


Me tehtiin tänään paremman puoliskoni perheen kanssa pieni päiväreissu Porvooseen. Käytiin Brunbergin tehtaanmyymälässä, jossa muut lastasivat sylinsä täyteen halpoja karkkeja samalla, kun minä kuvailin manuaaliasetuksia opetellen. Nämä kaikki kuvat olen oikeasti ottanut manuaaliasetuksilla, ja olen superylpeä! Kyllä sitä minäkin huomaan, miten upean eron kuviin saa, kun vähän säätelee muutamia asetuksia. En mä vielä todellakaan ymmärrä melkein mitään, mitä mä oikein olen tekemässä, mutta koko ajan harjoittelen enkä heti turvaudu niihin automaattiasetuksiin.

Kaiken kaikkiaan meidän reissu oli aika pikainen, karkkiostosten jälkeen kipaistiin Tokmannilla ja Lidlissä, ja paluumatkalla vielä Nesteellä juomassa kahvit ja kaakaot ennen kuin oltiinkin jo kotona. Ja oli kyllä tosi kiva tuollainen pieni retki, vaikka nyt olen vielä vahvemmin sitä mieltä, että kaikki Suomen kaupungit pääkaupunkiseudun ulkopuolella näyttävät aivan samalta. Porvoossa kierrellessämme olisin melkein voinut vannoa, että olin Lappeenrannassa, ellen olisi paremmin tiennyt!

Pahoittelut, että mun postailu on taas vähän vähentynyt. Viime aikoina ei vaan ole tehnyt mieli avata konetta, vaan olen mieluummin rentoutunut ja toki katsonut niitä Täykkäreitä jakson toisensa perään :D Mutta en mä teitä ole unohtanut, eilenkin kävin tekemässä yhden oikein ihanan ostoksen, jonka tulenkin teille luultavasti jo huomenna esittelemään! Mutta nyt hyvää yötä ja viikonlopunloppua teille kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Kivaa sunnuntaita sulle :) Ja onnittelut siitä että jaksat tapella manuaaliasetusten kans, siinä menee oma aikansa ennen ku oppii muistamaan millä asetuksella saa mistäkin tilanteesta parhaat kuvat ^^ Ite voisin tosin käydä tuolla tehtaanmyymälässä ihan karkkeja haalimassa :D Tosin vasta kesällä kun herkunostolakko loppuu.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kokeilemalla nyt mennään, pitäisi oikeasti lähteä jollekin kurssille niin oikeasti oppisi jotain :D ja käy ihmeessä (sitten kesällä) jos kiinnostaa, mä oon Fazer-typy henkeen ja vereen niin ei mua niin kovasti noi innostaneet :)

   Poista
 2. Kuulostaa hauskalta reissulta! :) Ja joo, manuaaliasetusten opetteleminen on kyllä hauskaa! Parasta on kun jälkeenpäin katsoo kuvia ja huomaa niiden onnistuneen, huomaa osanneensa jotain ja saa olla niin ylpeä itsestään!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se on siistiä :D ja varsinkin, kun ensin ottaa kuvan automaattiasetuksilla, ja sitten perään saman kuvan manuaalilla. Sitten naureskelee, miten sitä automaattiversiota piti niin hyvänä :D

   Poista