keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Ensimmäisen koulupäivän asu

Voitteko uskoa, mulla on takana jo kaksi päivää ihan oikeaa yliopisto-opiskelua! Tähän mennessä olen oppinut, mitä tarkoittaa syntaksi (ehkä), mikä on sukunimi viroksi (tosin saatoin sen jo unohtaa) sekä mistä löytyy auditorio 116 ja sitä lähin vessa (ei nimittäin ollut helpoin mahdollinen paikka). Olen syönyt hyvin, löytänyt kivoja tyyppejä, joiden vieressä istua tunneilla ja ruokalassa ja jopa tehnyt läksyjä ja nättejä muistiinpanoja!


Mulla oli tämä ihan sama asu (ehkä housuja lukuunottamatta?) päällä silloin reilu viikko sitten ihan ekana ekana päivänä, ja oltiin jo silloin sovittu asukuvatreffit. Kuvat jäi kuitenkin ottamatta, kun muistikortti oli visusti kiinni koneessani toisella puolen kaupunkia. Mulla oli kuitenkin jo visio kuvista sekä tästä postauksesta (haha), ja tajusin että voinhan mä kuvata ekan koulupäivän asun sinä toisena ekana koulupäivänä.

Ja niin me sitten tehtiin. Mulla ei ole näissä kuvissa edes huulipunaa naamassa, ja se tuntuu ihan hirveän kummalliselta! Tämä paita on ainoa vaateostos, minkä olen Lontoosta palattuani tehnyt. Ihana avoselkäinen löytö Vero Modan alerekistä, joka oli vaan ihan pakko ottaa mukaan. Mä rakastan kaikkia selkäyksityiskohtia, ja tämä olikin jo mun kolmas tällä tavalla selästä avonainen paita. Tämä tosin on mun ensimmäinen (ja ainoa) pitkähihainen sellainen, ja mun mielestä se tekee siitä vielä kivemman ja mukavamman päällä sekä ihan vaan helpomman pitää.


Lisäksi mä tietenkin rakastan sitä, että tässä paidassa pääsen vilauttelemaan tuota mun ihanaa urheilutoppia! Se oli löytö TKMaxxista meidän St Albansin reissulta, ja siitä asti olen pitänyt sitä ihan liikaa. Mutta en mä voi sille mitään! Se on supermukava, aivan ihanan värinen ja tietenkin nuo ihanat selkähörhelöt. Ja muutenkin, urheilurintsikat best.


Paita Vero Moda / Housut Dr Denim / Kengät Vans / Urheilutoppi TKMaxx

Ehkä muuten huomasittekin otsikon poikkeavan vähän mun muista asupostauksista. Reilu pari vuotta sitten blogiuudistukseni yhteydessä tuo konsepti koko vaatekaappini kattavasta Kurkistus Narniaan -postaussarjasta kuulosti kerrassaan nerokkaalta, mutta aikaa myöten mua on alkanut ärsyttää enemmän ja enemmän se pakollinen etuliite, joka on mun silmissä postausten arvoa alentavalla tavalla niputtamassa asukuviani yhteen. Joten tästä lähtee muutos. Asukuvia tulee yhä, ja ne kaikki löytää edelleen Kurkistus Narniaan -tunnisteen takaa sivupalkista. Enää se ei kuitenkaan otsikossa tule näkymään. Ja vaikka tätä pohdin pitkään juuri tuon jatkuvuuden takia, niin tuntuu äärimmäisen helpottavalta tiputtaa nuo itseä ärsyttäneet merkkijonot pois kelkasta. Mitä te pidätte tästä muutoksesta?

Mikä on sun lemppariyksityiskohta pukeutumisessa?

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

10 kommenttia:

 1. Toi paita on kyl tosi ihana :3

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Näyttää tosi simppeliltä ja tuo yksityiskohta tuo siihen yllättävän lisän, tykkään♥ Tää otsikkouudistus on kyllä toimiva :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asu! :) Mulla on itellä myös vähän samantyylinen paita, mutta toi halkio takana ei oo siinä mun omassa aivan noin korkealle ulottuva. Aina kun nään jollain letit päässä, haluaisin myös ite hiuksiini letit :D Harmi vaan, että on näin lyhyet hiukset :/

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mun motto on ettei koskaan ol liian lyhyet hiukset leteille! Mulla letit on yleensä huonon hiuspäivän pelastus, jos aamulla herätessä ja vielä harjaamisen jälkeen käsillä on hallitsematon pehko, pari tuntia leteillä taltuttaa senkin :D mut kiitti superisti! <3

   Poista
 4. Oi mikä paita! <3 ja toi urheilutoppi on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 5. Toi paita on kyllä tosi ihana! Sopii loistavasti ton urheilutopin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elli, mä oon kyllä ihan samaa mieltä! ♥

   Poista