torstai 28. syyskuuta 2017

UUSI COVER JA UUSI FACEBOOK-SIVU

VIHDOINKIN! Tätä päivää olen odottanut ja vihdoin se on täällä: musameitsi is back! Vaikka viime vuosina blogi on ollut mulla kaikista aktiivisimmillaan ja tähän olen kaikista eniten paneutunut, on musa aina ollut mulle se ykkösjuttu ja tulee aina olemaan. Aikoinaan olin juuri YouTuben saralla huomattavasti nykyistä aktiivisempi: latailin sinne niin omia biisejä kuin covereitakin aina silloin tällöin, kunnes jossain välissä se ikävä kyllä vähän vaan niin kuin jäi. Mutta onneksi nyt on asiaan tullut muutos.


Tänään latasin siis pitkästä aikaa uuden coverin, biisistä I Hate U I Love U. Kaikki jotka mut tuntee varmasti tässä vaiheessa ihmettelee biisivalintaa, mä olen nimittäin karttanut kaukaa kaikenlaisia nykypoppihittibiisejä. Tätä kappaletta soittelin itse asiassa piano-oppilaani kanssa, ja tykästyin. Heitin kehiin vähän omat twistini, vaihdoin mollin duurin ja jätin ylimääräiset krumeluurit pois ja tällainen siitä tuli. Tämän videon olen itse asiassa kuvannut jo keväällä, ja herranjestas nyt kun kuuntelen niin toi mun aksentti on ihan kauhea, haha! Katsotaan oisko seuraavalla kerralla vähän siedettävämpi. Mulla on nimittäin toinen coveri jo odottamassa, kesältä sekin tosin, ja kuten Snapissa eilen vähän jo juoruilinkin, aloin vihdoin eilen taas tehdä uutta biisiä! Oon siitäkin niin innoissani, ja pääsin niin hyvin vauhtiin, että aloin tänään jo raapustella toista kasaan. Tää on sitä mitä mä oikeasti kaikista eniten rakastan tehdä, ja on maailman paras fiilis taas saada jotain aikaiseksi.


Tän mun tubekanavan aktivoitumisen tueksi olen nyt myös luonut uuden Facebook-sivun ihan näille mun musajutuille, jonne tulee kaikki uudet coverit ja omat biisit ilmestymään, kaikenlaista ekstramatskua tietenkään unohtamatta. Joten nyt kaikki menkää seuraamaan tätä mun Youtube-kanavaa ellette oo jo sekä heittäkää Facebookiin tykkäys, tästä tää nousukiito taas lähtee! Ja hei ihan mahtava olisi kuulla, mitä biisejä haluaisitte mun vetävän. Yritän nyt myös vähän astua comfortzoneni ulkopuolelle, ja oikeasti voisin ottaa haasteen vastaan ja vetää seuraavaksi jonkun ihan erilaisen biisin ja tehdä sille taas pieniä luovuudenpuuskia. Mutta joo, ei mulla tässä kai muuta, seurailkaa seurailkaa seurailkaa ja kertokaa mitä tykkäätte!

Seuraa blogia Facebookissa, UUTTA FACEBOOK-SIVUAInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

8 kommenttia: