lauantai 16. syyskuuta 2017

Rakastan...


Hitaita arkiaamuja. Sellaisia kun herää auringonpaisteeseen kunnon yöunien jälkeen ja ihan rauhassa voi loikoilla, tehdä aamutoimet, syödä ja meikkailla, ja sen jälkeen lähteä hyvillä mielin kouluun tai töihin. Päivä lähtee vaan niin paremmin käyntiin ja kaikki on kivempaa hyvän aamun jäljiltä, nyt mä vasta olen sen todella tajunnut. Onnea on elämä, jossa aikaisimmat koulupäivät alkavat kymmeneltä ja matkaan ei kulu tuntia!

Aurinkoisia alkusyksyn päiviä, kun koko maailma näyttää kauniilta ja kutsuvalta, ulkona voi kävellä ilman takkia ja fiilis on muutenkin mitä mainioin. Eikä pieni tihkusadekaan haittaa, jos kuitenkin on lämmintä eikä mikään kiire minnekään.

Mun uutta kotia. Mulla on sisustaminen ja kalustaminen erittäin hyvällä mallilla, kaapit täynnä ruokaa ja paikka kaikelle. Oon päässyt toteuttamaan omaa tyyliäni käyttämättä kuitenkaan paljoa rahaa, ja mä rakastan sitä miltä mun luona näyttää. Vielä viimeiset silaukset pitää saada kuntoon, ja voin vihdoin esitellä sitä sitten tarkemmin teillekin. En malta odottaa! <3


Helsinkiä. Tää Helsingin keskusta upeine vanhoine rakennuksineen on aivan ihana, ja nyt etenkin Lontoo-kesän jälkeen sitä osaa katsoa ja ihailla ihan uusin silmin. Kauniit keltaiset talot ja merenranta auringonlaskun aikaan, mä olen niin onnellinen että saan pyöriä näillä nurkilla joka päivä. 

Hyvää musiikkia. Tänä aamuna töihin matkatessani tuli Spotifyssä vastaan Nightwishin The Islander, ja siinä hetkessä oli pakko vaan laittaa volyymit kovemmalle, pistää silmät kiinni ja vaan nauttia. En olisi kymmenen vuotta sitten uskonut, miten rakastunut tähän biisiin olisin, mutta onhan se nyt vaan täydellinen. Tätä aamua piristi myös Smells Like Teen Spirit ja Tiisun Virtaset, ne ovat myös sellaisia taattuja hyvän fiiliksen biisejä, vaikka ei ehkä suoranaisesti sellaisia olekaan. Mutta se on mulla vaan sellaisia, joiden kohdalla haluaa laittaa kovemmalle ja vaan fiilistellä. Musa on parasta, ja hyvä musa vielä parempaa.

Tummia huulipunia. Tää ei varmaan tosin tule kenellekään mun blogia lukeneelle yllätyksenä, haha! Kesällä mulla vaan teki enemmän mieli käyttää kaikkia ihania nudeja ja neutraaleja sävyjä, mutta nyt mun silmät iskeytyy yhä useammin niihin kaikista ihanimpiin tummanpunaisiin, sekä tietysti välillä mun luottoliilaan ja -laivastonsiniseen, jotka tuo oman lisänsä muuten yksinkertaiseen meikkiin juuri täydellisesti. Eilen kävin taas vierailulla Essencen hyllyllä, ja vihdoinkin mukaan tarttui paljon puhuttu Matt, Matt, Matt -huulipuna, joka ehdottomasti pitää ottaa pian testiin!


Ihan tätä kaikkea just nyt. Uutta yliopistoelämää, uusia ihmisiä, uutta arkea ja uusia rutiineja. Mun uusi elämä, jos näin radikaalisti haluaa sanoa, on lähtenyt tosi hyvin rullailemaan, vaikka tietysti se itse opiskelu tuottaakin välillä hienoisesti tuskaa ja ahdistusta. Mutta jos tunnollisesti tässä yrittäisi jaksaa tehdä läksyt ajallaan ja tiskata ainakin melkein joka päivä, niin siitä on musta aika hyvä lähteä.

Jakakaa tekin rakkauttanne ja hyvää mieltänne kommenteissa, miltä teidän listat näyttäisivät? ♥

Kuvat ovat viime syksyltä ja siitä asti odottaneet ihan tämän postauksen julkaisua, ihan hullua miten näinkin lyhyessä ajassa muuttuu. Omasta mielestäni oon ainakin ihan erinäköinen näissä kuvissa!

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihana hyvän mielen postaus♡ Huulipunat on kyllä niin kivoja, ja jotenki syksyllä alkaa tekemään mieli käyttää niitä tummempia ja huomiotaherättävämpiä. Mä ainakin rakastan mun omaa sänkyä sekä sitä, kuinka tämä asunto alkaa nyt tuntu kodilta. Olenhan täällä jo vuoden asunut, mutta vasta nyt tämä oikeasti alkaa muotoutua mun mielessä kodiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, ihana kuulla! Ja oma koti on kyllä paras juttu <3

   Poista
 3. En malta odottaa että saat uuden kodin esittelykuntoon! Mulla on myös kauhea sisustusvimma niin muiden sisustuspostauksia on ihana lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sitten saan äkkiä sellaisen tehtyä! Ei mulla oikeasti puutu kuin pari juttua seiniltä ja yksi pieni lipasto, mutta silti en yhtään halua "puolivalmista" esitellä :D

   Poista
 4. Samaistun oikeastaan kaikkiin!<3 Itse ei tule tummia huulipunia juurikaan käytettyä mutta rakastan niitä silti😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla :D ja käyttäisit, sopis sulle niin hyvin!

   Poista