maanantai 23. lokakuuta 2017

Tämän syksyn lemppari


Viime aikoina mä olen enemmän ja enemmän alkanut arvostaa pukeutumisessani helppoutta ja mukavuutta. Pehmoisia materiaaleja, määrällisesti minimaalisesti vaatekappaleita, sitä ettei mikään purista eikä rajoita. Yhä enemmän olen alkanut käyttää mekkoja ja hameita paksujen legginsien sukkisten kanssa, ja uusia vakkarilemppareita olen koko ajan etsimässä. 


Hullareilta löysin sitten tämän ihanuuden. Heti kun sen henkarista bongasin ja menin hiplaamaan, oli kaupat melko lailla selvät. Siinä vaiheessa mua ei edes kiinnostanut, miltä kyseinen vaate mun päällä näyttäisi, se oli vaan niin pehmoinen ettei voinut jättää ostamatta. Kyllä mä sitä silti sovittamassa kävin, ja en edelleenkään voi liikaa painottaa tätä: tämä mekko on ehkä pehmoisin vaate mitä olen koskaan pukenut ylleni. Niin mukava ja rento, juuri sellainen, ettei tarvitse päivän mittaan kiinnittää mitään huomiota siihen, mitä on päälleen pukenut. Täydellinen väsyneille aamuille, kun haluaa vaan vetää jotain helppoa ylle eikä kaipaa kiristäviä, valuvia farkkuja, selän paljastavia t-paitoja tai palelevia nilkkoja. Hehkutinko jo liikaa vai jatkanko vielä?

Kengät ovat myös uudet, kolmekympin löytö Mammuttimarkkinoilta! Mulla oli viime syksynä ja keväänä käytössä aika lailla tasan samanlaiset, joiden pinta meni heti pilalle ja muutaman kuukauden käytön jälkeen oli muutenkin jo aika huonossa kunnossa. Saa nyt nähdä miten nämä kestävät, ainakin tähän mennessä olen ollut ihan tyytyväinen! 



 Neulemekkotunikamikäonkaan Stockmann (Vero Moda) / Kengät Citymarket (Stingers)

Me ollaan tällä hetkellä viettämässä pientä syyslomaa Tallinnassa! Yritän tänään kovasti saada kouluhommia tehtyä, että huomenna voin vaan rentoutua, kierrellä kauppoja ja pitää ihan oikeasti pientä lomaa keskellä tätä kaikkea kiirettä. Ja ehkä aloittaa taas Potterit, tällä kertaa englanniksi! Tullaan keskiviikkona takaisin, ja sitten mua odottaakin vielä lisää kouluhommia ja pari pitkää työvuoroa ennen kuin huomenna pääsee taas luentoja seuraamaan, haha. Ihan hullua miten nopeasti syksy etenee, ihan kohta on mun synttärit ja joulu ja 2018 ja ääk, ei tässä meinaa koskaan pysyä perässä :D Mutta kyllä se siitä, koulujutut alkaa ehkä selkeytyä (toisaalta on paljon juttuja jotka olen autuaasti unohtanut ja jotka kohta alkavat koputtelemaan olalle) ja pikkuhiljaa olen alkanut enemmän ja enemmän suunnitella tämän vuoden joulukalenteriakin! Kuka odottaa jo vajaaksi kuukaudeksi reippaasti aktivoituvia blogeja ja jouluhypetystä? Mä en joulua itse vielä niinkään odota, mutta se edeltävä joulukalenteriaika kyllä mun huomiota on saanut ihan positiivisessa mielessä. 


Mitkä ovat teidän syysluottovaatteita? Ja iso iso kiitos vielä Lindalle mahtavasta kuvailuseurasta ja näistä kuvista, ei ollut ollenkaan turhat treffit haha!

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

18 kommenttia:

  1. Sä näytät niin nätiltä näissä kuvissa <33 Kiitos itelles kuvausseurasta! Pehmoisia mukavia vaatteita ei varmaan ikinä voi olla liikaa, etenkään jos ne sattuu myös näyttämään kivoilta. Ja oi kyllä, ootan jo joulukalentereita ja ylipäätään kaikkia ihania joulupostauksia, mitä blogit on täynnä reilun kuukauden päästä <3

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua kiitti! Ja älä, varsinki aikasemmin on ollu ihana et voi luottaa siihen et seuraavana päivänä on lempiblogista tulossa aina postaus, nyt en tiiä ku oon ihan pudonnut kaikista kärryiltä ja jään hirveesti jälkeen :D

      Poista
  2. Tuo mekko on niin ihana! ♥

    VastaaPoista
  3. Noi kengät on tosi kivat! Ja vautsi mitä kuvia taas, oot niin ihanan pirtee aina kuvissa!!

    http://www.millat.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja apua kiitti, ihana kommentti :D <3

      Poista
  4. Aivan ihana postaus! Kenen kanssa oot reissussa?

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään kanssa tosi paljon just ton tyylisistä eli rennoista asukokonaisuuksista. Nyt oon vaan pukenut päälleni jonkun hupparin ja jotkut kivat housut. :) Kiva postaus!

    https://jabuvaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja siis mä ostin tänään elämäni ekaa kertaa itelleni verkkarit ja ne on niin mukavat, etten enää tiiä miten saan itteni pukee mitää muuta päälle koko talvena...xD

      Poista
  6. Nää kuvat on aivan ihanat! <3 Tuo mekko näyttää myös tosi lämpimältä ja ihan täydelliseltä syksyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niin se on, nyt vaan onnistuin sotkemaan sen niin toivotaan et onnistun saamaan sen yhtä ihanana pesusta pois 😂

      Poista
  7. Just tuollaiset mukavat vaatteet on parasta! Varsinkin legginsit ja tunikat! 💜 Kiva postaus ja ihana sinä! 😍

    VastaaPoista