perjantai 23. helmikuuta 2018

VUODEN 2018 ODOTETUIMMAT

Mä oon tosi kova suunnittelemaan ja intoilemaan asioista. Vanhetessani (koska joo, mä oon tässä 20-vuotiaana jo ihan sikavanha) oon pikkuhiljaa muuttunut vähän kärsivällisemmäksi, mutta se suunnittelu ja valmistelu itsessään on musta ihan parasta. Mulla ei kuluvalle vuodelle suoranaisia odotuksia ole, mutta tiedossa on monia mahtijuttuja, joita odotan suurella innolla! Ja koska rakastan päästä hehkuttamaan asioita teille, niin pitihän mun tietenkin omistaa kokonainen postaus näille jutuille.


...matka: Ainoa tällä hetkellä tiedossa oleva reissu vie mut maaliskuussa Bangkokiin! Thaimaa on mun ja äidin vakkarikohde ja viime kerrasta onkin jo neljä vuotta, joten kova kuume oli jo palata takaisin lämpimään! Tällä kertaa mä pistin vastaan sen verran, ettei mentäisi kuudetta kertaa putkeen Patong Beachille Phuketiin, joten kohteeksi valikoitui tällä kertaa pääkaupunki Bangkok, jossa olen viimeksi ollut yksivuotiaana. Eli käytännössä ihan uusi kohde mulle, vaikken uutta maata pääsekään valloittamaan! Saatoin myös semisti innostua lisää, kun Google kertoi mulle Bangkokissa olevan kolme Sephoraa. Heihei rahat!

...elokuva: ilman hetkenkään harkintaa Mamma Mia 2: Here We Go Again. Mamma Mia on mun kaikkien aikojen lempielokuva, ja en oikeasti meinannut pysyä pöksyissäni kun tajusin, että siitä on oikeasti tulossa jatko-osa. Mä olen katsonut tuon uuden leffan trailerit kokonaa aina joka kerta, kun sellainen on Facebookin tai Youtuben mainoksissa tullut vastaan, eli ainakin kuusi tai seitsemän kertaa tähän mennessä! Onneksi niitäkin on kaksi kappaletta, niin vähän on saanut vaihtelua, haha. Saa nähdä, tuleeko tästäkin sellainen elokuva, joka on pakko mennä katsomaan useamman kerran ihan teatterissa asti. Keväällähän tuo itse alkuperäinen musikaalikin tulee Suomeen, ja tietenkin meinaan senkin käydä katsomassa, vaikka suomeksi näytelty versio suomennettuine kappaleineen ei mua ihan samalla tavalla innostakaan.

...tapahtuma: Nightwish Lahdessa heinäkuussa! Hullua ajatella, että mun ainakin viisitoista vuotta kestäneen fanituksen aikana olen nähnyt Nightwishin keikalla tasan yhden kerran. Voitte siis olla varmoja, että tätä odotan ehkä vielä suuremmalla innolla, ottaen huomioon että kiertue perustuu koko Nightwishin kaksikymmenvuotiseen tuotantoon. Luvassa on siis harvemmin kuultuja mestariteoksia ja vanhoja klassikoita vuosien takaa sekä varmasti aivan liian yli-innokas ja -tunteikas Sanna. Can't wait!

...kesä. Viime kesän jälkeen odotan suurella innolla ihan tavallista ja oi niin ihanaa Suomen kesää kotona. En malta odottaa, että pääsen mökkeilemään, kävelemään ympäri kesäistä Helsinkiä, käyttää ulkona samoja vaatteita kuin sisälläkin ja pitää hiuksia auki ilman, että ne heti takkuuntuvat talvivaatteiden takia ja nauttia kaikesta, mitä kesä tarjoaa. Paitsi että kesä itsessään on ehdottomasti odottamisen arvoinen asia, on kesälle tiedossa monta ihanaa asiaa. Juhannuksena muun muassa vietetään mun äidin kuuskymppisiä, ihana päästä juhlimaan taas vähän isommalla kaavalla!


...kaikki odottamaton. Suunnittelu ja etukäteen intoilu on ihan parasta, mutta usein ne parhaat jutut on niitä kaikista yllätyksellisimpiä. Siispä ehkä eniten mä tältä vuodelta odotan kaikkea sitä, mitä mulle ei tällä hetkellä tulisi mieleenkään odottaa. Pitää vaan luottaa siihen, että tästä tulee hyvä vuosi kaikkine käänteineen ja nurkan takana odottavine yllätyksineen. Sitten seuraavassa vuosikatsauksessa voidaan taas ihmetellä, mihin ollaan päädytty.

Mitä sä odotat tältä vuodelta?

8 kommenttia:

 1. Mamma Mia on niin hyvä elokuva ja toi jatko-osa on ihan pakko nähdä joskus *.* Mäki odotan tältä vuodelta kaikkea odottamatonta, antaa vaan yllätyksien tulla!

  VastaaPoista
 2. Siis tuota Mamma Mian kakkososaa mäkin odotan niin innolla!! :D Mutta itse odotan tältä vuodelta eniten valmistumista, koska asiat helpottuu niin paljon kun vaan on valmiin paperit kädessä heh.

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä sulla kyllä onki hieno juttu tulossa!

   Poista
 3. Muistan ku Mamma Mia tuli. Se oli ensimmäinen elokuva jonka menin yksin kattomaan, kun kukaan ei päässy mukaan xD Toivon vaan et kakkos osa on hyvä, sillä aika usein petyn jatko-osiin...
  Odotan ite varmaan eniten työssäoppimista, joka on tässä kuukauden päästä. Pääsee ihan kunnolla tutustumaan kampaamon arkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli vähän pelkoja, mutta trailerin perusteella vaikuttaa ihan supermahtavalta! Lisäksi onhan tuolla niin upeat tekijät taustalla ja eka osa on niin upea, että ei toi jatko-osakaan huono voi olla <3

   Poista
 4. Siis mitä? Mamma miasta tulee jatko-osa?! En oo kuullu ennen, täytyy kyllä ejdottomasti katsoa se!

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista