keskiviikko 14. helmikuuta 2018

HYMYILYTTÄÄ

Heippa tyypit! Mun kone on temppuillut nyt muutaman päivän ja sammuillut vähän väliä. Se tässä luonnollisesti on nyt vähän asettanut haastetta niin kouluhommien tekoon kuin bloggailuunkin. Nyt yritän tätäkin tässä kirjoittaa tallentaen parin sanan välein, kun ei yhtään tiedä, milloin taas kaatuu. Pyysin isoveljeltäkin apua, joka oikein kärsivällisesti mua jaksoi ohjeistaa, ja jonka ohjeita yritin tunnollisesti seurata. Toivottavasti keksin tähän nyt jonkun ratkaisun, että pääsee taas jatkamaan elämää normaalisti toimivan tietokoneen kanssa.

Mun viime päiviin on mahtunut monta mahtavaa ja poikkeuksellista ja ikimuistoista juttua, joista ainakin osasta tuun varmasti jossain vaiheessa teillekin enemmän kertomaan. Ja vaikka onkin väsyttänyt ja puhtaat astiat alkaa loppua enkä siltikään jaksa tiskata ja lunta pyryttää naamaa niin ettei näe eteensä ja vaikka mitä, niin todellisuudessa mä oon suurimman osan ajasta vaan hymyillyt ja hihitellyt itsekseni ihan hölmönä! Mutta nyt lakkaan kiusaamasta teitä enempää, kerron sitten ehkä vähän lisää kun aika on ♥


Lisäksi mä olen taas innostunut biisienkirjoittamisesta ihan kunnolla! Oon vihdoinkin päässyt useammin pianon ääreen, ja mulla on monta tosi hyväntuntuista biisinraakiletta kehillä. Saattaapi myös olla, että kohta pääsisin taas julkaisemaan jotain uutta, joko covereita tai originaaleja. Jos nää mun musahommat siis kiinnostaa, niin kannattaa heti nyt käydä laittamassa mun musa-Youtube-kanava tilaukseen, niin saat heti tiedon kun jotain uutta lataan! Mulla on vaan niin hyvä fiilis, kun oon taas saanut kunnon inspiksen musahommiin, enkä malta odottaa että millaisiksi teoksiksi nää mun työstämät kipaleet oikein ajan kanssa muodostuu.

Koputetaanko nyt puuta, jos sanon että oon saanut tämän koko tekstin kirjoitettua koneen sammumatta? Mutta ei mulla sen suurempaa asiaa tälle illalle ollut, toivottavasti pääsen taas pian postailemaan lisää, jos tietokoneeni vaan on samaa mieltä mun kanssa tästä! Ainakin yksi postaus, joka on ollut jo pari kuukautta työn alla, olisi tarkoitus julkaista ihan lähipäivinä, joten pysykää myös sen suhteen kuulolla! Mut hei hyvää yötä tyypit, ja ihanaa ystävänpäivää vielä kaikille ♥

Ja nyt tietenkin kone sammui taas, joten luovutin tälle illalle ja päädyin viimeistelmään postauksen kännykällä. Kuvitukseksi saitte pari selfietä viime päiviltä, haha! Mutta nyt hyvää yötä kaikille, ja superihanaa ja hymyisää loppuviikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti