sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Kesän parhaat postaukset

Alkukesästä rupesin listaamaan muutamalta kuukaudelta niitä mun lempipostauksia, näyttökertoja varsinaisesti pahemmin katselematta. Nyt on toisen tällaisen katsauksen vuoro, nimittäin mun kesän lempparit omista postauksistani!

Muista tsekata myös alkuvuoden parhaat postaukset!


KESÄKUU

Muhkeat prinsessakiharat helposti ilman kiharrinta. Mulla on tosi suora tukka, ja sitä on paljon. Aina oon rakastanut kiharoita, mutta kihartaminen on hirveän iso homma, eivätkä ne kestä kauaa. Mä aina etsin uusia keinoja "luonnollisesti" saada erilaisia kiharoitua väsättyä mun tukkaan, ja nämä donitsikiharat ovat kyllä voittajatapa! Kesän mittaan olen kihartanut hiuksiani tällä menetelmä lukemattomia kertoja, ja ihan sikahyvin ja helposti saa juuri niin sähäkät tai rennot kikkurat kuin haluaa. Te tunnuitte tykkäävän tästä vinkistä todella, sillä näyttökertoja ja kommenttejakin tähän kertyi oikein reippaasti! Päätyikö teistä moni lopulta tätä sitten oikeasti kokeilemaan?

Loma. Tämä postaus oli ihan pelkkää fiilistelyä siitä, että loput kesälle jääneet tentitkin olivat lopulta ohi, ja maailman paras mökkireissu kavereiden kesken oli vasta edessä. Tolla hetkellä oli hyvä fiilis, toivottavasti se välittyi sinne teillekin.


HEINÄKUU

Antaa rintojen roikkua vaan. Tälläkin postauksella päädyin ehkä hieman rikkomaan eräänlaista tabua, nimittäin rintsikattomuutta! Mun monologi siitä, miten on ihan ok jättää rintaliivit kotiin jos siltä tuntuu, nousikin kesän luetuimmaksi postaukseksi. Sain myös ehkä hieman yllättyneesti huomata, miten paljon ristiriitaista huomiota ja yksityisviestejä Instagramissa saa postaamalla kuvan #freethenipple-tägin kanssa.

Viikon parhaat. Kesäkuussa postailu oli vähäisempää, ja heinäkuussa postauksia tulikin melkein tuplamäärä, kun pyrin pysymään neljän postauksen viikkotahdissa. Heinäkuun alku oli todella ihanaa aikaa, niin kuin melko lailla koko kesäkin, ja tähän postauksen listasin yhden viikon parhaita asioita. Niitä oli todellakin paljon, ja tuosta postauksesta tuli kyllä tosi kiitollinen ja onnellinen olo. <3

Tervetuloa maailmaan, rakas. Heinäkuussa syntyi rakkaista rakkain kummipoikani, ja ensimmäinen vauva meidän perheeseen mun jälkeen! Hän on niin suloinen ilmestys, ja tuolloin viikon ikäisenä vielä niin pieni! Tähän postaukseen myös testailin kuvanmuokkaustaitojani uuden editointiohjelman parissa, ja oon tosi tyytyväinen näiden kuvien lopputulokseen. Ihan vahingossa sain aikaiseksi juuri sitä, mitä tahdoinkin!

Täydellinen irtiotto. Heinäkuu oli täynnä kuulumisia ja hyvää fiilistä, ja tähän postaukseen kulminoitui ihanasti tuo kaikki. Mökillä oli niin ihanaa helleaallon alkaessa, kun pystyi rentoutumaan aivan täysin erossa muusta maailmasta, ottaa aurinkoa ja pelata sulkapalloa ja täytellä ristikoita. Tämä on oikeasti ehkä yksi kesän lempipostauksistani, rennon onnellisen fiiliksen sekä ihanien kesäkuvien takia!

Brighton Priden aikaan. Heinäkuussa sain pitkän tauon jälkeen postailtua taas brittipostauksia, ja palattiin Brightonin vuoden takaisiin maisemiin! Bilekaupunkinakin tunnettu Brighton oli aika hieno näky paikallisen Pride-juhlintojen aikaan. Milloinkahan saisin Cambridge-postauksen ulos, jolloin kaikki päiväreissuni olisi käyty läpi... :D


ELOKUU

Älä kommentoi toisen ihmisen painoa. Pieni ystävällinen muistutus siitä, että meidän jokaisen paino on henkilökohtainen asia, eikä kenenkään ulkopuolisen tarvitse heitellä "sulle on tainnut ruoka maistua" -kommentteja, koska se on vaan helvetin epäkohteliasta. Argumentoin ehkä vähän paremmin postauksessa, suosittelen käymään lukasemassa, jos et vielä ole. 

Fuksivuoden bucket list - miten sujui? Mulla alkoi tällä viikolla toinen opiskeluvuosini, ja jotenkin tuntuu tosi hassulta paitsi se, ettei me enää olla fukseja, niin myös se, että jotkut muut ovat! Vuosi sitten kirjoitin yliopistoon ensi kertaa astuessani bucket listin fuksivuodelle, ja tietenkin nyt piti vähän katsoa taaksepäin että miten oikein meni!

Kymmenen hyvää puolta minusta. Tämän mahtavan postausidean bongasin melkein vuosi sitten Lindalta, ja todellakin haastan teidät jokaisen listaamaan teidän omia hyviä puolianne, sitä me nimittäin tehdään aivan liian vähän.

5 hyvää asiaa lähestyvästä syksystä. Minä pidän kesästä, enkä minä pidä siitä, että kesä loppuu. Faktat ovat kuitenkin faktoja, joten liian negatiivinen ei saa väistämätöntä kohtaan olla. Niinpä haastoin itseni, ja listasin viisi positiivista juttua siitä, että syksy on tulossa.

Seuraava ja viimeinen tällainen koonti tuleekin sitten ensi vuoden puolella loppuvuoden parhaista postauksista, saa vielä nähdä, miten nämä menevät yksiin sitten vuosikatsauksen kanssa.

Ja hei taas sama kysymysrimpsu perään, koska mua aina kiinnostaa yhtä lailla, oliko tässä listassa jo entuudestaan tuttuja postauksia, vai onko joku ehkä ehtinyt jo nämä kaikki lukea? Onko sulla yleisesti ottaen joku blogipostaus, joka on jäänyt erityisesti mieleen? <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti