perjantai 28. syyskuuta 2018

LIIKAA KAIKKEA


Tämä opiskelusyksy on kyllä lähtenyt oikein räminällä käyntiin! Uuden lukuvuoden alkaessa päätin pyrkiä oikeasti panostamaan opiskelemiini aineisiin, ja etenkin ruotsi lähti oikein hyvällä tahdilla käyntiin - tehtävää oli paljon, mutta paljon mä myös tein. Lukuvuosi alkoi kolme ja puoli viikkoa sitten, ja mulla oli tänään jo ensimmäinen tentti, viestinnän tutkimuksen kirjatentti. Vaikka aihe sinänsä on ihan superkiinnostava, on musta kirjatentit vaan ikäviä, kun pänttääminen on täysin itseopiskelun varassa. Siihen vielä lisäksi täysin uusi aihe, kaikki muut hommat mitä pitäisi tehdä, tiukka aikataulu ja 500 sivua lukemista, josta puolet englanniksi. Mulla on tuo viestintä pyörinyt mielessä nyt viimeiset pari viikkoa, ja kaikki muu on jäänyt enemmän tai vähemmän paitsioon, kun jostain on pitänyt löytää rakoja noiden oppikirjojen pänttäämiseen. Nyt se on onneksi takana, ja ainakin oman fiiliksen mukaan meni paljon paremmin mihin olin varautunut! 

Nyt onkin enää jäljellä kaikki muut hommat: pari esitelmää ja kirjoitelmaa, kotiläksyelokuva, analyysi ja kaikki muut läksyt. Niin ja siihen päälle musahommat, keikkaan valmistautuminen ja työt. Tietenkin se vapaa-aikakin olisi mukavaa, että joskus ehtisi vaikka nukkua tai katsoa Netflixiä ilman omatunnontuskia siitä, että pitäisi olla tekemässä jotain tärkeämpää. Okei, oikeasti mua ei tällä hetkellä stressaa nuo muut aikataulut ja hommat enää yhtään niin paljoa kuin eilen, kun tuo tentti on takana. Nyt mulla on aikaa kaikelle muulle!

Blogi nyt tässä on jäänyt vähän hiljaisemmalle päivittelytahdille syyskuun myötä, mutta sellaista nyt sattuu, ja kiireen iskiessä on jostain karsittava (tai kaikesta vähän). Samalla kuitenkin mulla on ihan sikana hienoja ideoita, eikä ajanpuutteen takia tee mieli postailla "huonompia" täytepostauksia, vaan sitten mieluummin vaikka yksi huolellisemmin tehty postaus viikkoon, ainakin näin kiireen keskellä! Mutta mä myös tiedostan, että nää "sori kun en oo postannut kyl mä tästä tsemppaan" -selitykset on vaan ärsyttäviä, eli ehkä mä jätän tän tähän.

Syksykin saapui ihan yhtäkkiä, ja tuollahan on välillä ollut melkein kylmä! Mulla on edessä sekä uuden talvitakin että uusien talvikenkien osto, ja farkkujen! Just yksi päivä mietin, että voisi hankkia uudet mustat farkut, ja myöhemmin samana iltana mun vanhat repesivät haaroista. Nyt oon käynyt sovittelemassa monia, mutta mitkään ei oo vielä ollut just täydelliset! Ehkä mä vielä hyvät löydän joskus, toivottavasti :D

Mitä just sulle kuuluu just nyt? <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Motivaatio on koulun suhteen _ihan nollissa_, tuntuu että mikään kurssi ei oikein nappaa eikä vaan jaksa panostaa. Sen sijaan oon alottanu tosi kivan uuden harrastuksen, jonka myötä oon ehtiny jo ihastumaan korviani myöten yhteen muutamaa vuotta vanhempaan poikaan :D Eli tosi hyvin menee jos koulun jättää laskuista pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no elämässähän pitää keskittyä niihin positiivisiin asioihin! :D ihanaa, että oot löytänyt uuden kivan harrastuksen (ja muutakin kivaa(;)

      Poista