maanantai 1. lokakuuta 2018

Viimeinen kesäasu - rennoilla kukkahousuilla Porvoossa

Lähes koko elämäni kaikki mun käyttämäni housut ovat olleet farkkuja. Jos oli liian kuuma farkuille, käytettiin hametta. Jos ei ollut hame-, shortsi- tai mekkofiilistä, käytettiin farkkuja. Jossain vaiheessa aloin miettiä, miten kiva olisi olla housut niille housupäivillekin, jolloin farkut eivät houkuta yhtään.


Aiemmin keväällä hehkutinkin sitten näistä ihanista raitahousuista, jotka bongasin Bangkokin-reissullamme. Samalta matkalta ostinkin sitten toisetkin ohuet, kevyet, rennot housut. Ja nämä housut olivat ihan lempparit kesällä! Nämä eivät olleet kuumat päällä, mutta suojasivat esimerkiksi tuulelta paremmin kuin paljaat koivet hameen alla. Nämä olivat ihan superrennot, aivan kuin käppäilisit kadulla pyjamassasi, vain tyylikkäämpänä. Ai että mä rakastan näitä housuja, ja ihan harmittaa että nyt alkaa olla niin viileää, että pitää varmaan ensi vuoteen taas odottaa noiden käyttöönottoa! Toisaalta ehkei sukkikset noiden alla välttämättä olekaan ihan huono idea?


Topin löysin ex tempore -shoppailureissullani H&M:ään, ja maksoin tästä muistaakseni huimat kolme euroa! Mä kun käytän melkein ainoastaan korkeavyötäröisiä alaosia, on tuollainen kropattu t-paita tosi kiva lisä mun yläosavalikoimaan. Jalassa näkyvät monta vuotta vanhat Tomsit olivat ehkä kesän käytetyimmät kengät, ihan sikamukavat nimittäin jalassa!


Nämä kuvat on otettu meidän Porvoo-ekskursiolla loppukesästä. Oli ihan parasta Porvoossa, lämmintä ja aurinkoista ja kesää ja rakkautta, tahtoisin vain! Toisaalta toistaiseksi tämä syksykin on ihan jees, vielä ei ole ollut liian kylmää tai märkää tai vaikeasti pukeuduttavia säitä. Tällä  hetkellä nautitaan tästä hetkestä, niin on hyvä. <3

Mikä sulla on parasta just nyt?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosi suloset housut! Parasta just nyt on (lopultakin) toisen osapualen kanssa yhteisen kodin ettiminen. Toivottavasti tärppää pian.

    🖤:llä valoloytyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookin! Ja voi miten ihanaa, toivottavasti löydätte hyvän kodin itsellenne pian <3

      Poista