sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Kirjamessut todella onnistuivat yllättämään

Me lähdettiin perjantaina käymään Kirjamessuilla, kun äiti kovasti halusi ja mullakin sattui olemaan vapaapäivä. Mulla ei ollut mitenkään erityisiä odotuksia, lähinnä halusin tsekata muutamat pisteet ja muuten vaan kierrellä ympäriinsä. Ja niin me tehtiinkin, kierreltiin käytäviä ja ostettiin lastenkirjoja antikvariaattipisteistä. Piipahdettiin myös sekä Valamon että Lintulan luostarien pisteillä, jälkimmäisellä vähän pidempäänkin, kun äiti jäi juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.


Mitä mä en tiennyt etukäteen oli se, että Tuomas Holopainen oli Timo Isoahon kanssa Kirjamessuilla puhumassa joku aika sitten julkaistusta Nightwish-kirjasta! Mä kiitän onneani ja kaikkia mahdollisia ylempiä voimia siitä, että satuttiin paikalle juuri oikeaan aikaan oikeana päivänä. Seurattiin hetki heidän haastattelua, joka oli jo hetken ehtinyt kestää, ostin kirjan ja toisenkin ja sain niihin nimmarit. Nimmareilla ei mulle niin ole väliä, koska lähinnä ne ovat muistoja koetuista hetkistä. Mutta kyllä sitä loppupäivän oli tyttö täpinöissään, kun sai muutaman sanan vaihtaa yhden elämänsä suurimmista idoleista kanssa ja vielä äidin aloitteesta päätyä yhteiskuvaankin. Tuomas oli kyllä äärimmäisen ihana ja mukava tyyppi, varsinkin nyt kun ei ollut muita bändiläisiä viemässä huomiota ja keskustelua itseensä.

Nämäkin kuvat alun perin Insta storeista, muista seurata @sannalovesfood!

Kaiken kaikkiaan Kirjamessut oli muutenkin tosi kiva tapahtuma, vaikka ehkä etukäteen olinkin vähän epäileväisin mielin liikkeillä! Tuo kohtaaminen kuitenkin kruunasi kaiken, eikä hetkeäkään lähtiessä enää mietityttänyt, että tuliko koettua ja nähtyä koko rahan edestä. Saa nähdä, jos mut saa houkuteltua Kirjamessuille toistamiseenkin.

Onko täällä muita messuilijoita? Mikä oli sun kohokohta messuilla?

Niin ja mitä mieltä ootte muuten freesatusta ulkoasusta? Paljoa ei varsinaisesti muuttunut, mutta omaan silmään näyttää taas ihan erilaiselta!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti