maanantai 15. lokakuuta 2018

Mikä lokakuu!


Eilen aamupäivällä oli niin ihana kävellä ulkona lämpimässä auringonpaisteessa, että mun piti ottaa tilanteesta kaikki irti - mä lähdin ulos kokonaan ilman takkia. Joo, mulla oli t-paidan päällä huppari, kaulaliina roikkumassa ja takki varalta repussa, mutta siinä vaiheessa kun olin noin kilsan verran kävellyt ulkona Stockalle, oli mulla hiki! Eikä pari tuntia myöhemmin kotiin palatessakaan ollut yhtään sen kylmempi olla ulkona edes jäädä hetkeksi kuvailemaan. 

Mä en ota kantaa siihen, miksi lokakuu tuntuu tältä ja onko se hyvä asia, mutta minä, joka rakastan kesää ja kauhulla odotan pimeyttä ja kylmyyttä ja loskassa vastatuuleen kävelemistä, nautin täysin sydämin aurinkoisesta syksystä ja 17 asteen päivistä lokakuussa. Ja sen uskon myös, että mitä pidempään näistä kauniista keleistä ja lämmöstä saa nauttia, sitä helpompi talvi on ottaa vastaan ja ottaa pakkasista ja pimeistä illoista kaikki irti.

Tällainen on täydellinen syksy: kaunis ruskaluonto, ja tarpeeksi lämpimät ilmat niiden nauttimiseen. Parasta <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

 1. Mä oon lähtenyt monta kertaa ulos ihan liian lämpimissä vaatteissa, kun en vaan voi ymmärtää, että lokakuussa voi oikeasti olla näin lämmin. Ihanan syksyisiä kuvia sulla <3 Pitääpä lähteä itsekin kuvailemaan vielä kun lehdet on puissa!

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kannattaa vielä kun voi! Mäkin tein tuon virheen kerran, kun tulin kouluun kevyttoppatakissa ja ulkona oli 17 astetta. Lämpimästi ehtii pukeutua koko talven, nyt pitää ottaa vielä ilo irti siitä että on vaihtoehtoja pukeutumisessa!

   Poista