perjantai 12. lokakuuta 2018

Perseestä just nyt

Minä, niin kuin muutkin, pyrin yleensä levittämään hyvää fiilistä täällä mun blogissani ja keskittymään positiivisiin juttuihin. Kaavoja on kuitenkin kiva rikkoa, ja vastapainoksi vanhoille "parasta just nyt" -postauksille keskitytään tänään siihen toiseen puoleen. Ihan vaan koska elämä on välillä vähän paskaa, ja avautuminen on hauskaa.

DISCLAIMER: Skippaa suosiolla tämä postaus, jos et kaipaa elämääsi turhaa (joskin mahdollisesti hieman kärjistettyä) negistelyä tai liikaa informaatiota esimerkiksi menkoista. If you don’t mind, niin jatka ihmeessä eteenpäin!


Ensimmäinen asia mun listassa on kaksiosainen, nimittäin juurikin ne menkat. Mun menkat on melkein aina olleet semisti epämiellyttävät, ja vaikka vuosiin ei ole ollut niin pahoja menkkoja kuin joskus aikoinaan (suuri kiitos toimiville lääkkeille), ei niissä edelleenkään mitään hauskaa ole. Tänä aamuna oli taas kiva herätä alavatsassa möyryäviin kramppeihin ja kipuihin, eikä yhtään kyllä huvittanut lähteä yhdeksältä kolmen tunnin luoennolle istumaan, kun muutenkin väsytti ja heikotti ja vitutti,

Ei siinä, eihän mun aamun kuitenkaan tarvinnut liian helppo olla. Onnistuin nimittäin sängystä noustessani (puoli tuntia ennen kouluun lähtöä) sotkemaan lakanani, ja siinä aamun kiiressä ja heikotuksessa olikin tosi kiva lähteä repimään lakanoita irti sängystä likoamaan! Onnistuin myös sotkemaan vaatteeni aamupalasmoothieta tehdessä, ja lopulta en kerennyt harjaamaan hiuksiani ollenkaan ennen kuin mun piti lähteä semisti myöhässä luennolle.


Vielä en ole osannut alkaa stressaamaan ensi viikon kolmea tenttiä, mutta kyllä sekin on tulossa. Sen vaan tiedän, että mulla on ihan sikana tekemistä ja varmaan pitäisi jotain niiden eteen tehdä. Mutta jos nyt sovitaan, että se on huomisen murhe?

Muuten ei ole hassumpaa. Tämän julkaistessani olen viettämässä ihanaa lällyviikonloppua. Matkalla kuunneltiin Mamma Mia -soundtrackia ja pimeydestä pilkistävien ikkunaruutujen vilahtaessa ohi ajattelin, että vaikka väsyttää ja alapäähän sattuu, niin voisi aika moni asia olla huonomminkin.


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat!! ♡ ja siis kyllä, mä rakastan tällaisia kunnon negistelypostauksia toisinaan :D ne on best!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mäkin kyllä jotenkin tykkään näistä <3 ja ihana kuulla, nää on mulla kyllä taattua tavaraa aina silloin tällöin :D

   Poista
 2. Haha, näitåhän on mukavampi lukea kuin niitä parasta just nyt postauksia, kun tajuaa ettei muillakaan mene niin hyvin! 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla! Pitää sit varmaan avautua useamminkin XD kiitos <3

   Poista