sunnuntai 21. lokakuuta 2018

VALOKARNEVAALIT 2017

Voi kuule, miten vaikeaa tämänkin postauksen toteutus on ollut! Kun viime vuoden valokarnevaalien jälkeen nämä kuvat unohtuivat ihan täysin arkistoihin, päätin jossain vaiheessa odottaa reilusti vain seuraavan vuoden valokarnevaaleihin, jolloin tämän postauksen julkaisu olisi taas jotenkin ajankohtaista. Valokarnevaalit sitten tulivatkin, ja mulle alkoi tulla kiire tämän postauksen valmistelussa. Valokarnevaalit päättyvät siis tänään, ja olisinkin kovasti toivonut saavani tämän ulos perjantaina. Iloisena muokkailinkin kuvia, kunnes kuuden kuvan jälkeen tajusin, että mulla oli jäänyt vanhat asetukset päälle, ja kaikki kuvat olivat tallentuneet miniversioina! 

Siinä ihan masentuneena mulla oli kaksi vaihtoehtoa: editoida kovalla vaivalla valmistelemani kuvat uudestaan, tai vaan antaa olla ja jotenkin saada homma toimimaan pikkukuvilla. Ja sen verran jäi ärsyttämään, ettei yhtään tehnyt mieli lähteä muokkaamaan samoja kuvia uudestaan, varsinkin kun jotenkin tykkäsin jo aikaansaamastani jäljestä enkä usko, että olisin saman saanut tehtyä uudestaan.


Siispä nyt ohjaan teidät kaikki Instagramin puolelle, nimittäin päädyin lataamaan jokaisen näistä pikkukuvista vaihteeksi sinne! Laatu tosiaan on edelleen ihan järkyttävän huono nimenomaan pienen koon takia, ehkä mun pitää kuitenkin muokata nuo uudestaan. Mutta ei tänään, tänään ei jaksa! :D Instasta mut löytää siis nimimerkillä @sannalovesfood, jos ette vielä seuraile.

Ihanaa pimeää syysiltaa teille kaikille ja mahtavaa alkavaa viikkoa, joka mulla, parasta kyllä, on ainakin melkein täysin vapaa kaikesta kouluun liittyvästä!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti