perjantai 26. huhtikuuta 2019

Kiitollinen pienistä asioista


Kun keskiviikon ja torstain välisenä yönä kävin viisi kertaa halailemassa pönttöä, muistelin parin vuoden takaista oksennustautia, kun Lontoossa 12 tuntia putkeen piti täsmällisesti 20 minuutin välein käydä laattaamassa, ja olin kiitollinen siitä, miten helpolla tällä kertaa pääsin ja miten huonovointisuudesta huolimatta sain jopa kunnon yöunet nukutuksi. 

Kun torstaina edellisyön sairastelun jälkeen vietin koko päivän yökkäreissä kotona, olin kiitollinen siitä, miten kaikista kauneimpien kesäisten kevätpäivien jälkeen mun sairaspäivänä oli pilvistä - ei ainakaan mennyt hyvät kelit täysin hukkaan.

Kun maanantai-iltana ollessani puolenyön jälkeen lähdössä juhlista, jotka järjestettiin käytännössä omassa naapurissani, huomasin jättäneeni kotiavaimet äidin luokse toiselle puolelle kaupunkia, olin kiitollinen siitä, miten helposti yöbussi kulki ja että mulla ylipäätään oli vaihtoehtona lähteä keskellä yötä äidille ja jäädä yöksi. 


Katsellessani erinäisiä Youtube-videoita ja Insta-stooreja viime päivinä olen ollut todella kiitollinen omasta terveydestäni ja kaikista niistä asioista, jotka suurin osa meistä ottaa itsestäänselvyytenä.

Erilaisia rahakeskusteluja selaillessani olen tuntenut suurta kiitollisuutta siitä, että vaikka olenkin yksinasuva opiskelija, ei mulla ole (ainakaan vielä) ollut suurempia taloudellisia haasteita eikä mun ole tarvinnut vielä koskaan elämässäni tosissaan laskeskella senttejä.

Näin pääsiäisaikana olen ollut superkiitollinen suuresta juhlasta ja tästä upeasta yhteisöstä, jossa jokainen otetaan lämmöllä vastaan ja voidaan pitää hauskaa yhdessä iästä tai siitä, kuinka kauan ja hyvin ollaan tunnettu, riippumatta.

Tämä postaus on muistutus meille kaikille siitä, että jopa huonoimpina hetkinämme elämässä on lukemattomasti asioita, joista olla kiitollisia. Kaiken negatiivisuuden keskellä on ihana välillä keskittyä myös siihen positiiviseen - se on aina siellä jossain.

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tää kyllä muistutti miettimään kans tuollaisia pieniä ilon asioita ♥ Tästä tuli kans mieleen, että en edes muista, milloin olisin viimeksi viettänyt yöpukupäivän! Sellaisen voisi ehdottomasti pitää joskus, vaikka ei olisikaan ollut juuri vatsataudin kourissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja joo, suunniteltu yökkäripäivä on varmasti kivempi kuin pakon sanelema sellainen 😂

   Poista
 2. Ihana postaus ja ihanaa, että osaat ajatella kiitollisuuden kautta vaikeinakin hetkinä! <3 Tykkään siitä sanonnasta, että "jokainen päivä ei ehkä ole hyvä, mutta jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää". Olen itse opetellut viime vuosina olemaan kiitollisempi kaikesta mitä minulla on ja pakko sanoa, että se on muuttanut ajatusmalliani paljon positiivisempaan suuntaan. Minulla on jo pitkään ollut tapana kirjoittaa jokaiselta päivältä ylös vähintään yksi asia, josta olen ollut erityisen kiitollinen sen päivän aikana. Tämä on aivan mahtava tapa kehittää omaa mieltä positiivisemmaksi, suosittelen lämpimästi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Toi on kyllä tosi hyvä tapa, uskon että vaikuttaa positiivisesti <3 Ja niitä on sitten ihana myös lueskella jälkikäteen! Kiitos paljon <3

   Poista