keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Kesän 2019 bucket list

Mä vähän meinasin, etten tänä vuonna tekisi enää bucket listiä kesälle, edellisvuoden kolmesta listasta (1, 2, 3) kun on edelleen monta kohtaa täyttämättä. No, sitten mä bongasin Minuutti kerrallaan -blogin Jennin Summer Bucket Listin. Ensinnäkin ihailen henkilöä, joka osaa aloittaa kesähypetyksen vielä muakin aiemmin (mähän olin poikkeuksellisen myöhässä kevättunnelmoinnissanikin tänä vuonna ja tämänkin postauksen julkaisu on mulla täysin venähtänyt), ja enhän mä nyt oikeasti voi jättää välistä hyvää tilaisuutta fiilistellä tulevaa kesää oikein antaumuksella, varsinkaan nyt kun se on jo melkein käsin kosketeltavissa. Tällä kertaa aion kuitenkin pitää listan hyvin tiiviinä ja realistisena, jolloin toivottavasti lista pystyy inspiroimaan mua läpi kesän.


Lähde road tripille. Vaikka mä en varsinaisesti tykkää istua autossa, on siinä jotain erityisestä kesäkuumalla katsoa ohi vilistäviä vihreitä maisemia, kuunnella hyvää musaa ja nostaa paljaat jalat ylös. Suomessa on ihan sikana hienoja kesäpaikkoja, ja tahdonkin myös tänä vuonna päästä kiertelemään kotimaata. Suunnitteilla on tietenkin perinteiset mökkireissut ja visiitit sukulaisten luo, mutta mua houkuttelisi lisäksi myös käydä esimerkiksi järvellä, josta meidän suku on saanut sukunimensä, ja vaikka ohiajaessa löytää joku aivan uusi paikka, jonne ei tietoisesti tulisi mieleenkään lähteä.

Pidä siivouspäivä. Viime kesänä mä yhtenä päivänä laitoin Abba Gold -levyn soimaan, ja noiden viiden tunnin ja 59 kappaleen aikana kävin kaikki kaapit ja nurkat läpi ja tehosiivosin koko asunnon. Siivoaminenkin voi olla tosi hauskaa, kun siihen fiilikseen pääsee, ja tuollainen päivä kyllä pitää ottaa uusiksi myös ensi kesänä. Ehkä kuitenkin sateisempana päivänä!


Tee kukkaseppele. Mä en oo koskaan sellaista onnistuneesti tehnyt, mutta onhan ne nyt niin söpöjä ja kesäisiä, että tänä vuonna pitää kokeilla.

Lähde loppukesästä kuvailemaan auringonkukkapelloille. Tämän olisin halunnut viime vuonna tehdä, mutta jotenkin heräsin ihan liian myöhään, ja kukat olivat aika lailla jo häipyneet maisemasta. Parhaita peltoja pääkaupunkiseudulla saa vinkkailla! Tästä tuli mieleen, ihan tavallisellakin pellolla olisi siistiä käydä kuvailemassa. Okei, tiivistetään seuraavaan kohtaan:

Kuvaile paljon. Kesä on niin kaunista ja inspiroivaa aikaa, siispä ikuistamme sen moneen ihanaan valokuvaan. 

Vietä aikaa ulkona, kävele paljain jaloin nurmikolla, kuuntele lokkien laulua ja järven liplatusta, käy yöuinnilla ja nauti mökkisaunan tunnelmasta ja valoisista illoista, syö ihan sikana uusia perunoita ja mansikoita ja kaikkea tuoretta ja raikasta, pelaile sulkapalloa ja heitä tikkaa ja innostu, kun jopa osut, lue kasapäin Akkareitaa ja katso keskinkertaista TV-viihdettä, kastu kesäsateessa ja hukkaa aurinkolasit (jotka kuitenkin aina parin viikon sisään löytyvät kassin pohjalta), naura ja nuku ja ota rennosti ja nauti. Siinäpä se. 


Taas kevään edetessä ja kesäisiä kuvia selatessani muistan, miten paljon oikeasti rakastan kesää, miten täysin kesäihminen mä olen, ja miten suurella innolla ja rakkaudella mä todella odotan vuoden parasta aikaa. Toi keskimmäinenkin kuva on otettu viime vuonna toukokuun puolenvälin jälkeen, miettikää jos puolentoista kuukauden päästä olisi taas tollaset kelit! Turha on oikeasti toivoa, että ensi kesä olisi yhtä upea kuin edellinen, mutta aina huonokin kesä on parempi kuin ei kesää ollenkaan. Kesä tule jo, mä odotan jo niin kipeästi! 

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Olipas ihania tavoitteita kesälle :3 Viimeisessä kohdassa voisin sanoa puolien olevan myös mun kesän juttujani <3 Mäkin viime vuonna funtsin, että nyt on ehkä viimeinen kesän bucket list mun blogissani vähään aikaan, mutta sitä ei koskaan tiedä. Mulla on ollut tapana julkaista summer bucket list toukokuun viimeinen päivä, vaikka kesäisiä säitä on jo toukokuussa ollut niin silti kesäkuussa se kesä vasta alkaa :D Saa nähdä jääkö lista nyt oikeasti tekemättä, vai pitääkö sellanen kesän vakiopostaus vielä kuitenkin tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tehnyt näitä ihan fiilispohjalta, siksi viime vuonnakin tuli kolme, haha! Musta on kiva tehdä näitä hyvissä ajoin ja päästä kunnolla haaveilemaan kesästä <3

   Poista
 2. Mun ämpärilistalta löytyy kans kuvailu ja auringonkukkapellolla käyminen <3 Pitää ottaa kuvailuista ilo irti, kun valoa kerrankin riittää suunnilleen kellon ympäri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin, ja ihan sellaista arkikuvailua eikä pelkästään "spessijutuista", mulla tuntuu kansiot olevan viime kesältäkin täynnä vaan retki- ja asukuvia!

   Poista