keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Toinen bucket list kesälle

Mä tein jo maaliskuussa - ja julkaisin tosin vasta huhtikuussa - to do -listani tulevalle kesälle, johon listasin ideoita ja suunnitelmia, jotka ehdottomasti tahdon tänä kesänä toteuttaa. Nyt kuitenkin muiden bucket listejä selaillessani ja kesän oikeasti tullessa tänne on mulla tullut mieleen miljoona uutta ideaa, jotka alkuperäiseltä listalta unohtuivat. Tässä siis lista numero kaksi, jota tällä kertaa voimme kutsua puolestaan bucket listiksi. Ihan varmasti pari ehdotonta ideaa tästäkin unohtuu, ehkä mä voin ne salakavalasti jälkikäteen käydä lisäämässä ja esittää, että ne olivat mukana koko ajan? Haha, sen näkee sitten. Mutta hei, nyt listan kimppuun!


Piknikkeile paljon. Tämä kohta on jo lähtenyt erittäin hyvin liikkeelle, nimittäin vajaaseen pariin viikkoon oon ehtinyt jo viidelle piknikille! Tää sopii hyvin myös yhteen mun ensimmäisen to do -listani "vietä enemmän aikaa ulkona" -kohdan kanssa.

Tee musiikkia - treenaa, sävellä, laajenna repertoaaria.

Suorita pari kurssia - ikävä kyllä nämäkin ovat kesällä hoidettavia asioita. Onneksi nekin on parin viikon päästä hoidettu, ja voin keskittyä ihan oikeaan lomailuun!

Valvo myöhään. Vaikka mä rakastankin nukkumista ja toimivaa unirytmiä, pitää näistä valoisista öistä ottaa kaikki irti. Eilen olin myöhään ulkona, ja oli ihan naurettavan ihanan hämmentävää huomata, miten missään vaiheessa ei tullut pimeää vaikka kello olikin jo seuraavan päivän puolella. Samalla kesällä olisi mahtavaa herätä aikaisin ja saada paljon aikaiseksi, kun se sama valo antaa niin paljon energiaa ja inspiraatiota kaikkeen, nämä kaksi eivät vaan ihan toimi yhdessä. Sopivasti molempia?

Katso, kun aurinko laskee. Merenrantapiknik myöhään illalla hyvässä seurassa - tarviiko tätä perustella enempää?

Poimi itse mustikat piirakkaan - ja myöhemmin vaikka sienetkin. Ja sitten leivo se piirakka.


Osta uudet farkut. Mulla on täysin mulle epätyypillisesti haaveissa vaaleat, hieman revityt farkut. Ja nimenomaan ihan oikeat farkut, eikä ohuet ja nopeasti kulahtavat jegginssit, mitä mun kaapista tällä hetkellä löytyy. Stradivariuksesta bongasin yhdet ihanat, mutta jäin kuitenkin epäröimään enkä niitä mukaani ottanut. Ehkä jostain löydän vielä täydelliset?

Lue paljon kirjoja. Mä olen tänä vuonna vähän puolivahingossa aloittanut haasteen lukea pelkästään mulle uusia kirjoja, mulla kun on paha tapa aina vaan kuluttaa niitä hyväksi todettuja uudestaan ja uudestaan. Vaihtelu todellakin virkistää, sen olen todennut! Kirja on muutenkin ihan paras ajanviettokeino vaikka illalla puhelimen selaamisen sijaan.

Käy Lintsillä käppäilemässä. Mä en ole huvipuistoihmisiä siinä mielessä, että kaikki laitteet vaan pelottaa mua, eikä sen takia mun oikein kannata ranneketta ostaa. Tunnelmasta pääsee kuitenkin nauttimaan ihan ilmaiseksi, ja ehdottomasti joku kaunis ilta pitää mennä Linnanmäelle käppäilemään, kuvailemaan, seurailemaan huvittelijoita ja ehkä ostamaan jotain huvipuistoherkkuja.

Fiilistele kesäsateita ulkosalla. Esimerkiksi mökillä olisi ihan parasta (pienen) sateen yllättäessä mennä vain ulos sateeseen heilumaan ja tanssimaan ja nauttimaan sateesta, joka raikastaa eikä jäädytä. Ihan superhauska idea olisi myös ex tempore mennä uimaan vaatteet päällä. En tiedä, olisiko se käytännössä ihan niin hauska ajatus mitä mun mielessä, mutta sittenpähän ainakin tietäisi!


Mene katusoittamaan. Eilen otin jo kitaran meidän piknikille mukaan, mutta ihana olisi mennä kitaran (ja kaverin) kanssa puistoon istuskelemaan ja laulelemaan ja soittelemaan, levittämään hyvä fiilistä ja ehkä jopa saamaan jätskirahat, jos oikein tuuri käy. Palkan perässä mä en kuitenkaan tätä ole listalleni sisällyttänyt, vaan monta vuotta olen haaveillut tällaisesta rennosta musisoimisesta ihmisten ilmoilla mutta kuitenkin varsinaisesti esiintymättä.

Rentoudu ja nauti elämästä mökillä. Meillä on ihan paras mökkiviikonloppu kaveriporukalla suunniteltuna, jota en malta odottaa. Lisäksi oon niin onnekas, kun mulla on monta mökkiä, joissa pitää käydä visiitillä ainakin kerran kesän aikana.

Soutele. Meidän mökillä oleva vene taitaa olla rikki, mutta tämä kohta on pakko jotenkin saada täytettyä. Mikään ei huuda kesä niin kuin veden liplatus järven keskellä auringon paistaessa, veneen keikkuessa ja pitäessä sitä hassua ääntään.


Vietä paras kesä ikinä. Tähän mennessä on ainakin lähtenyt erittäin hyvin käyntiin, saa nähdä mitä seuraavat kolme kuukautta tuovat tullessaan.

Ja hei, mä ihan mielelläni vastaanotan lisää ideoita tätä listaa täyttämään - siispä linkatkaa alas omat kesälistanne, jos ootte sellaisen toteuttanut, lukisin niitä erittäin mielelläni :)

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Mä haluun messiin Lintsille! Itekään en kauheen monessa laitteessa viihdy, mut se tunnelma on ihana <3 Ja ihan parasta että teit kaksi ämpärilistaa, näitä on niin inspiroivaa lukea ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mennään kiertelee ja kuvailee ja fiilistelee! Haha mä vähän mietin että viittinkö, mutta teidän kaikkien listojen jälkeen oli vaan pakko :D

      Poista