keskiviikko 23. toukokuuta 2018

LONDON VIA PHONE


Mä tunnetusti kuljen aina kamera kaulassa ja otan kuvia kaikesta mahdollisesta. Kuvailenkin lähes aina nimenomaan kameralla, koska aina voi tulla eteen upea kuvauksellinen tilanne, josta haluan saada mahdollisimman hyvälaatuisia kuvia vaikka blogiinkin jaettavaksi. Kamerasta kuvien selailu, katselu ja jakaminen on kuitenkin semisti raskasta, ja jossain vaiheessa tajusinkin, miten kätevää muilla on, kun kaikki muistot löytyvät suoraan helposti kännykkää selailemalla. Niinpä päätin Lontoossa kuvailla entistä enemmän puhelimella, sen kameran lisäksi, ja paitsi että nää kaikki on nyt mulla puhelimessa tallessa, on näissä musta myös ihan eri fiilistä! Tietenkin kuvailin myös kameralla, mutta saa nähdä teenkö niistä vielä omaa postausta. 

Tähän matkaan mahtui paaaljon shoppailua: äiti hurahti täysin Primarkiin, ja vietettiin siellä jopa enemmän aikaa kuin olisin toivonut. Käytiin myös mun lempparissa Brick Lane Marketilla, sekä Notting Hillissä Portobello Roadin markkinoilla. Kierreltiin ja käppäiltiin, syötiin ihan sikahyvin ja herkuteltiin. Kurkattiin myös Kensingtonin palatsi, ja käytiin katsomassa ihan supermahtava Leijonakuningas! Viimeisenä päivänä mentiin piknikille suloiseen puistoon seuraamaan häitä yhdessä muutamansadan britin kanssa. Siinä oli kyllä ihan oma tunnelmansa, kun kaikki yhdessä vuoroin hurrasivat ja nauroivat milloin millekin.

Tää kevät on ollut mulla tosi matkailupainotteinen, ja vielä on tulossa postauksia niin Puolasta kuin Bangkokistakin, sekä viimekesäisiä Englannin-reissupostauksia. Ja jos vanhemmatkin reissupostaukset kiinnostaa, niin muista kurkata yläpalkista Maailmanmatkailua-sivu, johon olen koonnut kaikki mun matkapostaukseni ympäri maailmaa!

Tämän ja edellisen Lontoo-postauksen kuvat otettu LG G4 -puhelimella ja muokattu Pixlrissä
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Ihana Lontoo ♥ Joo kännykkäkuvissa on kyllä puolensa, etenkin nykyään kun kännykällä saa jopa parempia kuvia kuin joitakin vuosia vanhalla kameralla :D Vitsi olis ollu siistiä olla Englannissa noiden häiden aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan yllättynyt, miten siedettäviltä nämäkin kuvat näyttävät ihan näin blogissa isona! Ja olihan se ihan siistiä, vaikka tuskin paljosta olisi jäänyt paitsi, vaikka olisikin omasta telkkarista häitä kotona seurannut :D

   Poista
 2. Kivoja kuvia, oi jos sitä joskus pääsisi itsekin Lontooseen käppäilemään!

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihanan tuttuja Lontoo-maisemia taas <3 Kivoilta näyttää nää puhelinkuvatkin!

  VastaaPoista
 4. Tän postauksen kuvia kattoessa tuli ihan kamala ikävä Lontooseen! Lontoo on kyllä ehdottomasti mun lempparikaupunki ♥ Mun mielestä ihan kiva nähdä vaihteeksi myös puhelinkuvia :)

  VastaaPoista