maanantai 7. toukokuuta 2018

Aina liikkeessä


Ah, vihdonkin on aikaa vaan istua alas koneen ääreen omassa kodissa. Tultiin tosiaan keskiviikkona takaisin kotiin Puolan reissulta, ja heti perjantaina läksin Lällyyn viikonlopuksi koulutusleirille. Kiirettä on siis pitänyt, ja omassa sängyssä nukutut yöt sekä laatuaika omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni ovat jääneet vähiin. Nytkään ei tätä kauhean kauaa kestä, perjantaina nimittäin lähdetään sinne Lontooseen! Meidän oli tarkoitus tulla takaisin seuraavan viikon lauantaina, mutta jotenkin päädyttiin siirtämään lentoja niin, että ollaan paikan päällä kuninkaallisia häitä seuraamassa, hups!

Eivät nämä välipäivätkään tässä mitään rentoilua tosin kuitenkaan ole. Kaikki loppukevään kouluhommat kasautuvat ja kaatuvat päälle, ja esimerkiksi tätä tekstiä kirjoittamalla viivyttelen hyvin tällä viikolla valmiiksi saatavan kymmensivuisen kirjallisuusesseen aloittamista. Hyvin siis sujuu koulurintamalla, dedikset eivät paina kun niitä ei ajattele ja niin edespäin. Pikkuhiljaa kuitenkin pitäisi hommia saada hoidettua ja samalla lomailu alkaa käydä ihan toteenkin. Kesän todellista alkua ja juuri kesälomaa en malta millään odottaa, on niin paljon mahtavia juttuja suunnitteilla, etten meinaa pöksyissäni pysyä.

No mutta, tässä oli tämä still alive -päivitys, saattaa olla seuraavat pari viikkoa vielä hiljaisempaa tällä puolella juuri näiden kouluhommien ja reissailujen takia, mutta enköhän mä kesällä sitten viimeistään ihan kunnolla innostu.

Nämä ihanan kesäiset kuvat ovat Puolasta, jossa oli joka päivä ainakin melkein 30 astetta, ihan täyttä rakkautta! 

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä sulle kouluhommien tekoon, onneksi kesä alkaa kohta ja koulujutut voi sitten unohtaa :) Ps. Ihanan kesäiset kuvat <3

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! <3 ja joo, mulla tosin vikat tentit on kesäkuun puolessavälissä, mut sit saakin rentoilla sinne syyskuulle!

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia! Niin kesäisiä! ♥ Täälläkin enää muutama tentti tekemättä ja sit olis tämä kevät vihdoinkin saatu taputeltua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Puolassa oli kyllä ihan täysi kesä päällä! Ja ihana et sullakin noin vähän enää jäljellä :D

   Poista
 3. Oon niin kade, että pääset ihan paikan päälle todistamaan kuninkaallisia häitä! ;_; Pidä hauskaa ja ota paljon kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tuskin se niin hehkeää on ihmispaljoudessa ja kaukana itse tapahtumapaikasta, mutta ainakin voin sanoa olleeni! Kiitos, ja hei luonnollisesti <3

   Poista