tiistai 22. toukokuuta 2018

KESÄ KESÄ KESÄ


Noin, sallinette mulle tämän hienoisen purkauksen. Mä en vaan meinaa millään uskoa, että tämä on kesä, mikä mun mieltä niin innostaa ja tekee mun asunnosta astetta liian kuuman (no pun intended). Kesä, jonka ansiosta voin mennä puistoon syömään jätksiä vielä sen jälkeen, kun tulen seitsemältä kotiin, ja jonka ansiosta iltakymmeneltä on valoisampaa kuin koko talvena. Kesä, joka antaa mulle intoa ja energiaa tehdä vaikka ja mitä, ja aikaa myös toteuttaa. Kesä, joka herättää mut joka aamu aikaisemmin kuin uskoisi, mutta mua ei haittaa ollenkaan. Kesä, joka on täynnä mahdollisuuksia ja ihania asioita. Kesä, joka tuntuu niin vieraalta  ja hämmentävältä, että siihen on vaikea sopeutua, mutta joka silti tuntuu niin oikealta ja vapaalta. Tästä kesästä otetaan kaikki irti. 

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo toinen kuva susta♥ ja superkivasti kirjotettu tää postaus!

  VastaaPoista
 2. Olipa piristävä kirjoitus kesästä ja samaa mieltä kuin edellinenkin, toinen kuva sinusta on kerrassaan ihana :)
  Kesä on mahtavaa aikaa, täytyy nauttia jokaisesta hetkestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 kesä on vaan upeaa aikaa!

   Poista
 3. Ihania kuvia 😍 ja muutenki tosi suloinen postaus, oon yleensä enemmän talvi-ihmisiä mutta onhan tää tällänen kesä kyllä aika kiva ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mä oon kyllä ihan kesäihminen, vaikka kesä hämmentääkin ja jossain vaiheessa meinaa alkaa kaivata tuttuja takkeja ja farkkuja :D

   Poista