perjantai 25. toukokuuta 2018

Tämä asu maksoi 12 puntaa


Saanen esitellä uuden lempivaatekappaleeni. Jotenkin ihan uskomatonta ajatella, että meni näin kauan ennen kuin sain vaaleanpunaisen hameen vaatekaappiini, mutta todellakin oli odottamisen arvoista. Tämä upea löytö on kotoisin Portobello Road Marketilta Lontoon Notting Hillistä. Siellä se oli mua odottamassa, ja niin lähellä oli, että olisin vain kulkenut autuaan tietämättömänä sen ohi. Mutta ihan parasta, arvatkaa kuinka paljon tämä ihana hame maksoi? Parikymppiä? Kympin? Vitosen? Kolme puntaa. Kolme pikkuruista puntaa maailman ihanimmasta vaaleanpunaisesta midihameesta. Tää on ihan täydellinen, niin mukava päällä (tietenkin, onko epämukavaa midihametta olemassakaan?) ja niin helposti yhdisteltävissä eri yläosiin niin arkeen kuin juhlaankin. Lisäksi tällä on ihan parasta pyöriä ympäri ja katsoa miten helmat vaan liehuu, haha!


Paita ja ballerinat puolestaan ovat Primark-löytöjä. Samanlaisen paidan ostin ensin mustana, ja rakastuin siihen niin täysin, että piti käydä valkoinen hakemassa kaveriksi, nämä kun puolestaan maksoivat viisi puntaa kappale. Mä en ole varmaan koskaan ennen omistanut napapaitoja, mutta viime aikoina oon sellaisia alkanutkin kaipailla hameiden ja farkkujen kaveriksi, ne kaikki kun meinaavat nykyään mulla olevan korkeavyörätöisiä ja lähes poikkeuksetta laitan aina paidan helman housujen tai hameen alle. Vähän onkin ollut outoa näiden paitojen kanssa liikkua, kun ei sitä helmaa ole pystynyt sisään tunkemaan! Mutta on tää ihan sikaihana, mä rakastan kaikkia selkäsomisteita ja tämä paita on vaan niin suloinen. 

Mulla on monta vuotta ollut palava tarve ballerinoille, ihan jo sen takia, että hieman juhlavampiin tilaisuuksiin mulla olisi joku toinenkin vaihtoehto tennareiden rinnalla. Mun kenkätilanne on ollut siis todella huono juuri siistimpien parien suhteen, mutta onneksi Lontoon-reissu tasoitti tätäkin tilannetta jopa kolmella uudella parilla. Nämä ballerinat eivät ole mitkään maailman parhaat, mutta koska ne pysyivät edes jotenkin jalassa ja maksoivat neljä puntaa pari, ostin heti sekä nudet että mustat.


Hame: Portobello Road Market
Paita ja kengät: Primark
Aurinkolasit: Stradivarius

Kameran takana ihana Maria

Mä olen ihan rakastunut tähän asuun ja etenkin tähän hameeseen, ja ihan hullua ajatella, että koko homma maksoi 12 puntaa eli vain suunnilleen 15 euroa. Lontoossa tein myös paljon muita löytöjä (muun muassa toisenkin hameen, joka on niin ihana etten kestä!), mutta niistä(kin) kuulette varmasti lisää myöhemmin. Muutenkin ihanaa, että kesällä pääsee postailemaan asuja enemmän, kun kelit sallii sekä vapaamman pukeutumisen että stressittömämmät kuvaussessiot.

Mikä on sun uusin löytösi josta et vaan voi saada tarpeeksesi, oli kyseessä sitten vaate tai joku muu?


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Voi kun on nätti hame ja koko asu on niin raikas! *.*

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ja niin kaunis sinä 😍

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana toi hame! Koko asu ylipäätään on kauniin kesäinen <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaihana hame!<3 vaaleanpunainen midihame löytyy multakin ja se on myös ihan lemppari :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin sun kaikkia hameita kuolannu, vihdoinkin mullakin on tällainen <3

   Poista