keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Ai mikä kesäloma


Pari viikkoa mä ehdin muiden mukana nauttia kesälomasta ja hermoja kutkuttelevasta vapaudesta. Nyt se vanha tuttu koulustressi on kuitenkin täällä taas, kun mun kesän tentit lähestyvät kovaa vauhtia. Seuraavan viikon sisään mulla on kaksi tenttiä, joiden jälkeen saan ihan oikeasti unohtaa kouluhommat kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi kokonaan. Stressi kuitenkin painaa päälle, toinen näistä tenteistä kun on sellainen, jonka olen jo kaksi kertaa tehnyt ja toiveissa olisi todellakin tällä kolmannella kertaa päästä läpi! 

Muutenkin on viime aikoina ollut koko ajan kauhea meno päällä, olen viettänyt ihania hetkiä ystävieni kanssa, välissä käynyt vähän juhlistamassa ylioppilaita ja töitäkin tekemässä. Hetki hiljaisuutta ja omaa aikaa tässä välissä teki kyllä hyvää, vaikka kouluhommista olenkin stressannut (mitään asian eteen kuitenkaan tekemättä). Nyt kuitenkin viikko pitäisi jaksaa rutistaa ja yrittää käyttää aikaa kirjojen ja diapakettien äärellä, sitten saa taas lomata. Ja ihana loma mulla onkin tiedossa heti tenttien jälkeen, voi kun ei millään malttaisi odottaa! Mutta ehkä se on nyt sen arvoista.

Halusin nyt tulla tämän pienen blogihiljaisuuden rikkomaan, vaikkei tässä varmaan mitään järkeä ollutkaan, haha! Mulla on ihan miljoona postausideaa ollut suunnitteilla, en oo vaan oikeasti ehtinyt tai jaksanut niitä vielä julkaisukuntoon saada! Mutta hei, nauttikaa te kaikki kesästänne ja lomasta ja sateista, kohta mäkin voin taas täysin sydämin liittyä joukkoon <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti