torstai 14. kesäkuuta 2018

LOMA


Nyt on loma! Kaksi ja puoli kuukautta kesää, mökkeilyä, luovuudenpuuskia, töitä, leirejä, mansikoita, jätskiä, ystäviä, bloggailua, ja vapaus kaikista kouluhommista. Mulla oli eilen viimeinen tentti, ja ensimmäinen yliopistovuosi on niin kuin virallisesti nyt takana. Mä aloitan tämän loman täydellisellä rentoutumisella, kun lähdetään huomenna porukalla viikonlopuksi mökille. Mä aion ottaa tästä viikonlopusta ilon irti, jättää tietokoneen kotiin, unohtaa kännykän nurkkaan ja vaan nauttia järvimaisemista, kesäluonnosta ja hyvästä seurasta. Mökkeily jatkuu juhannuksena, ja siitä lähdenkin suoraan leirille. Mä en tiedä teistä, mutta mun korvaan tää kuulostaa just siltä, miltä kesän pitääkin. Ihanaa kesää ihmiset, jutellaan taas pian <3


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

10 kommenttia: