keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Alkuvuoden parhaat postaukset

En tiedä, onko teillä kanssabloggaajilla koskaan sitä fiilistä, että toivoisitte jollekin tietylle postaukselle enemmän huomiota? Mun postaukset ovat mun vauvoja, ja usein vähän jää harmittamaan se loppujen lopuksi hyvin lyhyeksi jäävä aika, milloin ne saavat loistaa. Niinpä mä päätin tehdä tälle vuodelle muutaman koostepostauksen, jossa listaisin ne mulle itselleni tärkeimmät tai muuten erityisemmät postaukset. Tarkoitus oli alun perin tehdä nämä aina neljältä kuukaudelta, joita vuoden aikana tulisi kolme. Toukokuun kiireiden takia tämän postauksen julkaisu kuitenkin venähti tänne kesäkuun puolelle. Niinpä tässä ensimmäisessa osassa listaan "parhaat" postaukseni tammikuulta toukokuulle, toisessa olisi tarkoitus jakaa kesän lempparit, ja viimeisessä sitten syyskuulta vuodenvaihteeseen.


TAMMIKUU

Kuka ikinä oletkin, et ole minä. Tammikuussa kaverini laittoi mulle screenshottia Tinder-profiilista, jossa oli käytetty mun kuvaani. Fiilikset oli tuosta tapauksesta aika sekavat, ja lopulta avauduinkin aiheesta täällä blogin puolella. Myöhemmin en ole tuosta käyttäjästä kuullut, mutta jos ikinä teillä tulee vastaan jossain profiili mun kuvalla, jonka aitoutta epäilette, ottakaa ihmeessä yhteyttä.

Luonnollisuus on luonnollista. Yhtenä aamuna huomasin, että ajatus meikittömänä kouluun lähdöstä tuntui epämukavalta. Havainto johti pohdiskeluun luonnonkauneudesta ja puolivahingossa jopa viikkoon ilman meikkiä.

+ Uuden vuoden paras ruokasalaatti. Yksi sana: suosittelen.


HELMIKUU

Miltä näyttää opiskelijan kuukausibudjetti. Pidin kuukauden kirjaa kaikista tuloistani ja menoistani. Lopputulos yllätti ainakin minut!

Vuoden 2018 odotetuimmat. Ainakin yksi tämän listan kohdista on toteutunut, eikä loppuihinkaan ole kauaa!

+ Jos ikinä menet Englantiin, käy St Albansissa. Oi ihana St Albans, brittiläinen pikkukaupunki parhaimmillaan!


MAALISKUU

Miksi on outoa olla juomatta? Muutaman vuoden jälkeen avasin sanaisen arkkuni alkoholin käytöstä ja siitä, miten juomattomuutta oudoksutaan. Tämä herätti keskustelua ihan Facebookin Naistenhuoneella asti ja keräsi näyttökertojakin ihan kiitettävästi. Ennen kaikkea olen kuitenkin tähän postaukseen tyytyväinen, koska sain jäsenneltyä ajatuksiani hyvin ja mun mielestä tämä on tärkeä asia nostaa esiin ja johon kiinnittää huomiota.

Viisitoista ja puoli neliötä kotia. Kauan odotettu kodinesittelypostaus tästä mun minikodista!

12 bloggaajaa, 12 lausetta. Meidän bloggaajaryhmän toinen yhteistyöpostaus, jossa sain vastailla hauskoihin kysymyksiin. Ennen kaikkea tykkään kuitenkin näistä kuvista ihan hirveästi, Lällyn ranta pääsiäisenä oli aivan superkaunis. Ja voitteko kuvitella, että tuossa avannossa mäkin kävin pulahtamassa? Oli jees <3

+ 100 huulipunaa. Jep. Nykyään luku taitaa tosin olla jo jossain 120:n paikkeilla.


HUHTIKUU

Kesän to do lista. Mun piti jo maaliskuussa Thaimaasta palatessani kirjoittaa to do -lista kesää varten. Se unohtui kuitenkin luonnoksiin, ja julkaisin sen vasta huhtikuun puolella.

Kolme päivää puhumatta. Mulle iski joku megasuperflunssa, jonka seurauksena mun ääni lähti pahemmin kuin koskaan. Kuoromatkan lähestyessä mulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa puhuminen kokonaan. Päivä venyi kolmeksi, ja kokemukset kokosin tähän postaukseen.

+ Blackbird - cover by Norma John. Kuvasin tämän cover-videon jo viime kesänä, mutta maltoin julkaista vasta tänä keväänä. Ihana biisi, josta mun oli pakko tehdä oma versioni, ja oon kyllä tosi tyytyväinen! Ja oli myös supersiistiä, kun Norma John itse kommentoi mun Insta-päivitykseen! :D


TOUKOKUU

Toinen bucket list kesälle. Ihan koska yksi ei riittänyt! Ja jos totta puhutaan, mun mielestä tää kakkosversio on vielä parempi kuin ensimmäinen.

Bangkok-vlogi. Mun eka vlogi, kauan tätä tehtiin ja sen eteen nähtiin vaivaa, toivottavasti näitä tulee enemmänkin!

+ London via phone. Lontoo nyt tunnetusti on ihan paras, ja te tunnuitte tykkäävän puhelinkuvapostauksesta, niinpä  mä oon niitä yrittänyt tässä enemmänkin toteuttaa!

Olitko jo ehtinyt lukea kaikki nämä postaukset? Mikä on sun oma lempparisi alkuvuodelta sun blogista?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Haha, tää oli hauska! Mä taisin kyllä lukea nämä kaikki sillon, kun julkaisit ne. Huulipunajuttu oli paras! :D En kyllä osaa yhtään nimetä suosikkiani omista postauksistani. Siis ehkä mukavinta oli kirjottaa reissupostausta Gotlannista, mut en tiedä, onko se mun suosikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, mahtava kuulla! Ja hei pitää tsekkaa toi, kuulostaa parhaalta <3

   Poista
 2. Todella hyvä kooste. Ja varsinkin tuo rahankäyttö postaus. Voisiko siihen vaikka joskus saada jatkoa.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Joo kyllä ajattelin että joskus vois tehdä toisenkin samanlaisen vertailuksi, mahtava kuulla jos kiinnostaa!

   Poista