lauantai 30. maaliskuuta 2019

Hullujen päivien inspiroima asu


Postauksen kuvat: Linda / Revontulipalo

Jei, nyt on menossa yksi mun lempivuodenajoista, nimittäin Hullut päivät (oliko joku muukin muuten yhtä ihmeissään, että ne ovat tänä vuonna jo maaliskuussa?)! Mä olen tehnyt näillä Hullareilla jo useamman poikkeuksellisen hyvän löydön, ja mun lempparia piti päästä heti teille hehkuttamaan - nimittäin näitä housuja!


Mä olen etsinyt tämän tyylisiä housuja aina meidän viime kevään Bangkokin-matkasta asti, kun ostin elämäni ensimmäiset suorat housut ja tajusin, miten ihanaa elämä on, kun on muitakin päivittäisiä housuvaihtoehtoja farkkujen rinnalla. Kesä meni niin raidallisilla culottes-tyylisillä housuilla sekä ihanilla kukkapöksyillä, joita mulla on jopa kaksin kappalein. Kaipasin kuitenkin siistimpää, yksiväristä vaihtoehtoa, joka materiaalinsa puolesta sopisi myös ympärivuotiseen käyttöön.

Ja joo, onhan näitä tämän tyylisiä housuja ollut kaupat pullollaan. Mä en vaan ole millään hennonut laittaa 40 euroa yhteen housupariin, vaikka kuinka himottavat ovatkin, varsinkaan kun en tiennyt, ovatko ne oikeasti yhtään mun tyyliä. Sitten tuli Hullut päivät ja Vero Modan rusettihousut hintaan 24,95€. Olin myyty, ja housut myös, minulle nimittäin. Jei!


Mä olen ollut nyt kaksi vuorokautta näiden housujen onnellinen omistaja, ja olen ihan täysin rakastunut. Näissä on ihana korkea vyötärö ja rusetti edessä, niin kuin viime kesänä H&M:stä nappaamissani shortseissa, ja tuo korkeus tuo ihan ainutlaatuista ryhdikkyyttä niin asuun kuin omaan olemukseen. Saisipa farkkujakin yhtä reilusti korkealla vyötäröllä! Nämä ovat myös ihan supermukavat päällä, ja jos nämä eivät näyttäisi niin hemmetin tyylikkäiltä ja siisteiltä ja rusetillisilta, voisi melkein luulla kulkevansa verkkareissa. Vyö on myös irrotettava, jos joku päivä sattuu olemaan rusetittomalla tuulella, mulla vaan on niin kapea vyötärö korkealla kapeimmassa kohdassa, että ilman vyötä nämä mulla luultavasti lähtisivät valumaan. Nämä ovat myös tarpeeksi jämäkkää kangasta, että olen pystynyt näillä olemaan näillä yllättäen tulleilla 10 plusasteen keleillä jopa ilman sukkiksia. Voin siis helposti kuvitella, että näistä tulee uudet vakivaihtoehdot niin kesään kuin talveenkin. Pitäsköhän mun ruveta työkseni markkinoimaan näitä housuja, oiskohan se ees mahdollista?

Housut Stockmann (Vero Moda) / T-paita Primark / Takki Vero Moda / Neuletakki Stockmann / Kengät Vans

Teemaan sopivasti mä yhdistin mun ihanat mustat rusettihousut keltaiseen Primarkin t-paitaan, jotta olin ihan Hullari-haamun lailla keltamustissa tunnelmissa (korvamato, anyone?). Mä myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna vedin kissa-Vansini esiin, takuuvarma kevään merkki! Näiden kuvien ottamisen jälkeen jätin myös neuletakin kokonaan pois ja olin pelkällä t-paidalla takin alla, eikä edes tullut kylmä! Hullut päivät taitaa jotenkin olla yhteydessä hyvään säähän, viime kerrallakin lähdin käymään Hullareilla kokonaan ilman takkia, vaikka lokakuu oli jo pitkällä. Tää kevät on nyt tullut ihan vauhdilla, ja vaikka takapakkeja koko ajan ennustetaankin, niin tuskin me enää talveen palataan. Kevät on vaan paras asia ikinä, kohta on jo kesä ♡

Kun me oltiin sovittu Lindan kanssa kuvaustreffit, tulin mä suoraan salilta uupuneena ja suihkunraikkaana. Ihan asukuvia varten olin pakannut salille meikit mukaan - en vaan ollut muistanut laittaa niitä laukkuun. Siellä ne siis olivat odottamassa keittiön pöydällä. Vaikka ajatus meikittömistä asukuvista tuntui tylsältä, muistin mä taas kaikki mun omat luennoinnit luonnollisuudesta, ja vetää meikittömyyden ihan kunnialla. Se on hyvä muistutus meille jokaiselle aina välillä, että vaikka somessa ja kadulla nyt näkyy niitä meikattuja naamoja enemmän, niin ei meikkaamattomuudessakaan ole mitään huonoa tai väärää. Mulla on kuitenkin aina kaikki taskut täynnä huulipunia, joten tahdoin kokeilla pelkkää huulipuna-lookia, kun sellainen harvemmin tyyliin kuuluu. En ole ihan varma, onko tää ihan mun lempparijuttu, mutta ainakin jotain uutta!

Mutta joo, ehkä tässä oli ihan tarpeeksi höpöttelyä ja hehkutusta yhdelle asulle, haha! Ootteko te tehneet löytöjä Hullareilta, vai kierrättekö kaukaa? Ja onko muut nyt yhtä kikseissä keväästä ja lämmöstä ja valosta (jota huomenna on jo pitkälle iltaan, jei!) ja tennarikeleistä? 

Ihanaa loppuviikonloppua tyypit <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä kyllä tulee kierrettyä Hullarit kaukaa. Tarjouksia katsomaan kun pitäisi lähteä sen verran jauempaa, että jo kulkemiseen julkisilla saa uppoamaan rahaa.
  Muuten on kyllä näistä kevään keleistä nautittu paljonkin. :) <3
  Ihanat kuvat sinusta.! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä omaan Hullari-aktiivisuuteen vaikuttaa sekin, että lähistöllä ja alueilla joissa itsekin kulkee on kolme Stockaa! Tää kevät on kyllä ihan parasta <3 kiitos!

   Poista
 2. Siis mä oon kans ihan rakastunut kaikkiin ihaniin ei-farkkuhousuihin :D Lempparit on silti yhdet culottesit jotka jalassa tuntuu suunnilleen siltä kun ei mitään housuja oliskaan. Ja tajuun että suunniteltujen meikkien kotiin jääminen harmittaa, mut näytät superkivalta myös näin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä, miten oon koko elämäni selvinnyt pelkillä farkuilla! Kiitos ihana <3

   Poista
 3. Ihana asu! ♥ Hullareille en aio mennä, oon kiertänyt ne aina kaukaa. Mutta tajusin, että mulla on tulossa päivän asu-postaus, joka on myös keltamusta ja näin ollen oon ollut Hullari-haamun näköinen tietämättäni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihan parasta, en malta oottaa sun keltamustaa asua! :D

   Poista