torstai 28. maaliskuuta 2019

Onko tämän rennon olon voittanutta?


Mä tulin eilen illalla kotikotiin yöksi. Mun täti oli kylässä, ja syötiin yhdessä perheen kesken kunnon päivällistä. Sen jälkeen katsottiin pitkästä aikaa ihan rauhassa porukalla Forrest Gump, joka on ollut akuutilla to do -listalla siitä asti, kun viimeisenä New York -päivänämme käytiin välipalalla (=vessassa) Bubba Gump Shrimp -ravintolassa. Tänään pyrähdettiin parikin kertaa Hullareilla, ja mentiin vihdoin kokeilemaan Flamingon vesipuistoa. En ole käynyt uimahallissa varmaan lukion jälkeen, ja vitsi mitkä lapsuusnostalgiat siitä kloorin hajusta ja suihkutilan pyyhelokeroista tulikaan! Oli ihan superhauskaa, sauna rentoutti, vesijumppa väsytti ja föönatut hiukset ovat äärimmäisen tuuheat. Päätin spontaanisti jäädä vielä toiseksikin yöksi äidille, kun mun illan ohjelma peruuntui, ja nauttia tästä ultimaattisen rennosta olosta ihan kaikessa rauhassa. Tässä istuskellessa uimisesta ja saunomisesta uupuneena ja puhtaana tuntuu ihan kesältä ja mökiltä, vaikka kotona keittiössä koneen ääressä vain olenkin. Kohta suljen koneen, ja menen katsomaan neljännen osan Madeleine McCannin dokumentista äidin kanssa mussuttaen Hullari-sushia. Tällainen laatuaika on ihan täydellinen irtiotto arjen keskellä, jatkossa tulee olemaan enemmänkin leffailtoja ja uimapäiviä. 


Ja tää kevät! Kuvat on otettu puoli seiskan aikaan meidän parvekkeella, ei ollut pimeää eikä edes kylmä! Ja nyt kun siirretään kelloja, tästä valosta saa jo huomisesta asti nauttia jo kahdeksaan asti. Tervetuloa kesä ♡

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. forrest gump on kyllä niin ihana leffa! vitsit pitäis varmaan itekkin katsoa se pitkästä aikaa :) ja vähän kans tekis mieli katsoa tuota Madeleine dokkaria kun sitä on kehuttu niin paljon 8) kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kannattaa, Forrest Gumpia tarvitsee annoksen säännöllisin väliajoin 😂 ja toi Madde-dokkari on kyllä tosi mielenkiintonen, oon nyt puolessavälissä ja paljon on jo mainittu asioita, mitä oon aiemminkin netistä lukenu. Mielenkiintoista nähdä, mihin loppusarja johtaa!

   Poista
 2. Uimahallissa käymisen jälkeen on aina niin rento olo! Ja kloorista tulee todellakin mieleen koulu-uinnit ja itselläni ei ole niistä onneksi huonoja muistoja :D Toi Madeleine McCannista kertova dokumentti vaikuttaa alun perusteella kiinnostavalta, pitää jatkaa sitä vielä tänään eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin lapsena tosi usein perheen kanssa uimassa, joten kloorin hajusta tulee aina heti mieleen uimahalli :D mä oon tossa dokkarissa nyt tosiaan puolessavälissä, ei oo enää montaa osaa jäljellä!

   Poista