tiistai 12. maaliskuuta 2019

Parasta on palata kotiin


Me palattiin eilen kotiin New Yorkista. Tulin kotiin, kävin kaupassa ostamassa täydennystä jääkaappini kahdelle chilille ja ketsuppipurkille, tein chili-tomaattipastaa ja menin nukkumaan. Nukuin myöhään ja heräsin ennen puoltapäivää neljäntoista tunnin unilta - jet lag kukistettu kertaheitolla.

Vaikka reissussa olikin ihana olla, on se aina myös niin ihanaa tulla kotiin. Kaikki on niin kuin pitääkin, ei tarvitse jatkuvasti olla epäluulon tai epätoivon vallassa, ja auringonlaskun aikaan keskustan halki ajaessa huomaa, että Helsinki on aika kaunis paikka.

Mä yritän päivitellä jo huomenna ensimmäisiä reissukuulumisia. Sillä välin kannattaa suunnata mun Instagramin puolelle (löydyn nimimerkillä @sannalovesfood), sinne olen tänään ladannut oikein urakalla New York -kuvia, ja kaikki parhaat koko reissun ajalta löytyy Traveling-kohokohdista.

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Toi olo on niin ihana, kun pääsee reissusta takas kotiin takaisin omien tuttujen rutiinien ääreen *.* Vaikka toki myös pieni irrottelu arjesta silloin tällöin virkistää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotiinpalaaminen on aina jotenkin haikeaa, mutta samalla ihan superihanaa ja virkistävää <3

      Poista