torstai 2. toukokuuta 2019

Mitä kuuluu?

Ihan hyvää! Mulla oli tämän kevään viimeiset luennot jo pari viikkoa sitten, ja enää pitää viimeiset työt saada palautettua. Ensimmäisen oppimispäiväkirjan sain tehtyä ja palautettua ennen pääsiäistä, ja viimeiset pari kuukautta mua stressanneen kurssin ja esseen viimeisteltyä sunnuntaina. Näiden jälkeen olo on ollut niin rento ja vapautunut, sillä varsinkin tuo jälkimmäinen essee oli todellakin viikkokausia kummitellut mielessä. 

Nyt mulla on toinen oppimispäiväkirja tekeillä, jonka pyrin huomiseen mennessä palauttamaan, vaikka dedistä siirrettiinkin. Sen jälkeen vielä kevään viimeinen oppimispäiväkirja, jonka palautuspäivä on reilun viikon päästä, ja mä olen kesälomalla, täydellisen sopivasti juuri ennen euroviisuja! Toki mulla kesäkuussa vielä yksi tentti ja mahdollisesti toinenkin, mutta ainakin nämä kevään hommat saan pian pois alta. Sitä on kyllä tullut naurettua, että koko elämäni olen onnistunut välttelemään oppimispäiväkirjoja, ja tänä keväänä niitä tuli sitten neljä. Not a fan, vaikka tentitön kevät onkin ollut ihan virkistävä.


Vajaa pari viikkoa sitten alkanut pääsiäisjuhlinta on ollut ihan parasta, vaikka meno onkin ensimmäisten päivien jälkeen hiljentynyt. Huomenna lähden taas viikonlopuksi Lällyyn koulutusleirille, joten pääsen nauttimaan taas pääsiäishumusta ja rentoutumaan erillään muusta maailmasta. Nyt kun toivottavasti saan tämän tällä hetkellä kesken olevan oppimispäiväkirjan valmiiksi, aion jättää koneen kotiin koko viikonlopuksi. Mä en koskaan lähde ilman tietokonetta mihinkään, ja tuleva viikonloppu tuntuu sen suhteen niin virkistävältä! En mä leirillä mitään sillä kuitenkaan tekisi, ja nyt voin nauttia olostani kavereiden kanssa ilman ylimääräistä stressiä siitä, että pitäisi olla tekemässä jotain muuta. Sauna, järvi, kirkko, herkkuruoat ja huonot jutut odottavat <3


Vappu on nyt juhlittu, ja oli kyllä hauskaa vaikka odotukset olivatkin jostain syystä kauhean korkealla! Tämä oli mun eka oikea opiskelijavappu, ja eka vappu omalla lakilla! Mulla on ollut lakki hukassa viime vuodet, joten kaksi viime vappua olen lainannut aina toisten lakkeja. Viime vappuna olin jo opiskelija, mutta reissussa. Kaverit olivat hehkuttaneet viime vappua koko vuoden, ja tänä vuonna mäkin olin onneksi messissä. Seurattiin Mantan pesua ja lakitusta, ja nyt ei enää toistamiseen tarvitse! Keskustassa oli ihan järjetön väenpaljous eikä pois meinannut päästä ollenkaan, ja vasta jälkikäteen kuvia nähdessäni tajusin, miten tukossa koko tuo alue oikeasti olikaan. Siitä jatkettiin Kaisaniemeen piknikeilemään, ja seuraavana aamupäivänä Kaivopuistoon. Oli hauskaa päästä taas pitkästä aikaa ulkoiluttamaan haalareita ja ekaa kertaa myös lakkia lakkiaisviikonlopun jälkeen, vaikka tajuttomat ihmismassat vähän ahdistivatkin. 

Loppupäivän hengasin kotona Netflixin ääressä, laitoin ruokaa hieman epäilyttävän näköisestä jauhelihasta ja leikin meikeillä. Jossain vaiheessa tajusin, että halusin saada mun meikkitaiteilut ikuistettua Instagramin puolelle. Siinä mä sitten ryhdyin yhdeksän jälkeen illalla luonnonvalossa ottamaan edustavia kuvia, ikkunaan nojaten ja häivyttäen faktaa siitä, että olin meikannut vain puolet naamastani, haha! Oon kyllä ihan rakastunut tähän sateenkaarilookiin, pitää joskus toteuttaa ihan kunnolla johonkin tapahtumaan.


Kevät on ihana, valo on ihana, viime viikonlopun 20 asteen lämpötilat olivat ihania ja samalla surrealistisia, tämän päivän sadekelikin on ihana. Tällaisesta sateesta tulee ihan kesäfiilis, ei talvella nimittäin tällaisia päiviä ole! Mä kaivoin kirkkaankeltaisen sadetakkini kaapista ja aion nauttia raittiista ilmasta ja ikkunaan ropisevista pisaroista. Toki kesän kunniaksi voisin käydä kaupasta hakemassa jäden. Tasapainoa?

Tässäpä mun viime aikojen kuulumiset hyvin suuressa pähkinänkuoressa. Mitä sulle kuuluu? Rupatellaan kommenteissa <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. mageet meikit 8)! tää kevät on kyllä ollut ihana <3 ja tuo sadekaan ei ole haitannut kun se tosiaan tuntuu jotenkin kesäiseltä niin siitä on tullut vaan ihmeen hyvä mieli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jep, tää kevät on ollut ihan unelmaa <3

   Poista
 2. Tää kevät on edenny ihan hurjaa vauhtia! Oon oikeesti melkein 24/7 hyvällä tuulella (eipä mua yleensä kyllä huonotuulisena näekään, mutta nyt vaan jotenki on tuntunut erityisen kivalta!). Fuksivuosi on ohi yhtä tenttiä, sivuainekoetta ja soveltuvuuskoetta lukuun ottamatta, ja parin viikon päästä oon Prahassa! Eli joo, menee tosi kivasti oikeastaan elämän jokaisella osa-alueella :)

  P.S. Tuo meikki on kyllä upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, kevät on mennyt ihan käsittämättömän nopeasti! Ihanaa et sulla menee hyvin, ihanaa reissua <3 Ja kiitos ihana :*

   Poista
 3. Wau, miten upea meikki! Mulle ei mitään sen kummempia kuulu :D Viimenen viikko harjottelussa menossa ja kahen viikon päässä häämöttää valmistujaiset, ihan hassua että mä muka valmistun! Tuntuu että just vasta alotin tuolla koulussa ja nyt kaks vuotta on mennyt :D Euroviisuja mäkin oottelen ihan innoissani ja oon niitä fiilistellyt jo aika kauan aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Onneksi olkoon, aika menee ihan sikanopeesti! :D Viisut on kyllä yksi parhaista päivistä (viikoista) vuodessa <3

   Poista