maanantai 13. toukokuuta 2019

Ihana kesäloma

Mä kirjoitan samantyylisen postauksen joka syksy ja joka kevät, mutta tämä on vaan niin vastustamattoman ihana hetki, että sitä on pakko päästä hehkuttamaan joka kerta. Yksi kerrallaan olen viimeisen kuukauden aikana palautellut erinäisiä tehtäviä, esseitä ja päiväkirjoja, ja joka kerta olo on keventynyt hieman lisää. Tämän postauksen julkaistessani mä olen palauttanut kevään viimeiset oppimispäiväkirjat, ja voin sanoa olevani kesälomalla.


Okei, "kesäloma" on tässäkin suhteellinen käsite. Mulla on kesäkuussa vielä yksi tentti, johon valmistautumisen olen jo aloittanut, ja mahdollisesti vielä toinen perään. Tähän seuraavaksi tulevaan tenttiin valmistautuminen tuntuu kuitenkin niin mukavalta ja nautinnolliselta kevään kestäneen oppimispäiväkirja- ja projektistressin jälkeen, että otan sen ilolla vastaan ja nautin joka hetkestä, kun voin aidosti keskittyä vain yhteen asiaan kerralla.


Kesäloman alun tavoitteet ovat hyvin tavanomaiset: aion siivota asuntoni ja päivitellä blogia ahkerammin, ensi viikolla lähden mökille ja siitä reissuun kuoron kanssa. Vaikka en varsinaisesti kesätöitä tällekään vuodelle onnistunut saamaan, on mulla kesä- ja heinäkuun kalenterit jo aika hyvin täynnä töitä ja ohjelmaa, ettei toimettomaksi ehdi sentään jäämään!


Tämä viikko on muutenkin ihan täydellinen loman aloittamiseen, on nimittäin viisuaika! Euroviisujen ensimmäinen semifinaali tulee huomenna (jossa Suomikin on mun muistaakseni esiintymässä!), toinen semifinaali torstaina ja huippumahtava finaali lauantaina. Mä aion tietenkin seurata kaikkia suoraan telkkarista, ja lauantaina järkätään kunnon kisakatsomo. Mä olin viime vuonna viisufinaalin aikaan Lontoossa, joten nyt odotan suurella innolla taas myös hulvattomia viisusuomennoksia, haha! Huomiselle on luvassa postausta tämän vuoden viisubiiseistä (en ole koskaan tehnyt mitään tällaista, jännittää!), ja lauantaille suunnittelin väsääväni tuttuun tapaan viisubingon, jonka voisin jakaa teillekin vaikka Insta-stoorien kautta, jos olette kiinnostuneita. 

Mä voisin höpötellä tässä vaikka mitä turhuuksia, mutta tästä on aika hyvä lähteä. Kesä, olen valmis.

Sain lauantaina kaupungilla kävellessäni ruusun, ja otettiin tietenkin sen kanssa asukuvia. Näistä kuvista tuli vähän lakkiaisfiilis, mutta ehkä se melkein jopa sopii tunnelmaan!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti