maanantai 19. elokuuta 2019

Mitä kuuluu & hyvän mielen viikon aloitus


Haha, nyt kävi vähän näin. Kesät ovat yleensä tarkoittaneet mulle blogipanostusta ja kiihtyvää postaustahtia. Tänä kesänä on jotenkin käynyt aivan päin vastoin. Vaikka erityisesti viimeisten viikkojen aikana mun kiire on hellittänyt ja hiljaisia päiviä ilman ohjelmaa on ollut paljonkin, on kone autuaasti jäänyt syrjään ja blogi huomiotta. Aivan tarkoituksetta postailu on jäänyt siihen yhteen kertaan viikossa, itselleni asettamaan vähimmäistavoitteeseeni. 

Toki tällainen rentoilu on ollut ihan kivaa, mutta bloggaamisesta mä kuitenkin tykkään ja mulla on ikävä tätä puuhaa. Tietenkään blogien suosion yleinen laskusuhdanteisuus ei ihan hirveästi kannusta, mutta sitäkin suuremmalla syyllä tahdon taas ruveta panostamaan. Onko muuten yllättävää, että mun blogi-into nousi taas heti, kun olisi kouluhommia tehtävänä, haha!


Mulla on siis vielä kaksi viikkoa lomaa jäljellä ennen koulun alkua. Mulle tyypilliseen tapaan mulla on haikeat fiilikset päälle ajavasta syksystä. Tällä hetkellä arkeen palaaminen ja opiskelujen jatkuminen ei ahdista paljoakaan, ja jopa varautuneella innolla odotan syksyn kursseja. Mua ahdistaa se tuttu pimeys, kylmyys, kiire ja stressi. Mä nautin elämästäni täysillä pimeydettöminä hellepäivinä, ja lähestyvät syyspäivät ja talven ankeus saavat aikaan fiiliksen, etten tälläkään kertaa saanut otettua kesästä kaikkea parhaalla mahdollisella tavalla irti. Silti nämä viimeiset vapaapäivät ovat kuluneet lähinnä kotona makoillen, kun en osaa yksinäni lähteä tekemään mitään tai muodostaa suunnitelmia.

On mun kesään kuitenkin mahtunut vaikka mitä. Neljä leiriä, tähän mennessä vasta kolme mökkireissua, noin miljoona piknikiä, muutama loppuunluettu kirjaa, monta tuntia Netflixiä, siivousta ja nukkumista. Mä olen tänä kesänä ollut apulaisena suomen kielen kurssilla, jossa sain itse samalla kunnon ruotsin kielikylvyn. Mä olen siivonnut kämppäni aika hyvin, ja jopa onnistunut pitämään sen suhteellisen siistinä. Nyt mulla lisäksi alkoi tosiaan jo syksyn ensimmäinen kurssi, jota vältellessä onkin hyvä aktivoitua myös blogin puolella. Samalla olen edelleen tuskaillut Instagramini kanssa, kun tuntuu, että kaikki nykyään panostavat yhtenäisiin, esteettisiin fiideihin, enkä mä vaan osaa sellaista. Toki tähänkin ajattelin tarkemmin perehtyä yhden koulutehtävän muodossa syksyn aikana, katsotaan, mitä siitäkin tulee!


Palaillaan siis tiiviimpään postaustahtiin jälleen pienen haasteen muodossa. Mä olen tällaisia positiivisuusviikkoja pitänyt aiemminkin, ja te olette todella pitäneet niistä. Tällä viikolla aion siis joka päivä postata jostakin asiasta, joka mut on sinä päivänä tehnyt onnelliseksi tai tuonut mulle hyvän mielen. Hyvän mielen viikko, positiivisuusviikko, you name it, we bring it!

Tämän päivän positiivinen voisi (tämän postauksen ja puhtaiden pyykkien rinnalla) olla se, että sain vihdoinkin ehkä jatkettua biisiä, joka mulla on ollut varmaan vuoden tai pari työn alla. Kivaa on tänään myös ollut herkullinen ruoka, jota mulla oli vielä jääkaapissa jäljellä, tai Frendit-memeketju, johon törmäsin Facebookissa.


Tämän julkaistuani aion lähteä ulos pienelle lenkille (toista iltaa putkeen!) haukkaamaan vähän happea ja nauttimaan kauniista kesäillasta. Hyvää yötä kaverit <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti